Milyen zenét szeret babátok hallgatni és honnan tudnék letölteni neki való zenéket?
az én fiam kiskorától zenére illetve ha énekelek neki csak úgy alszik el a mai napig pedig már 1 éves múlt
mostanába csaka zene szól egyetlen egy dal van amit szeret az a honfoglalás erre kb 2-3 perc alatt elalszik.
mi egy cdre kiírtuk ezt a számot 13szor csak elinditom és már helyeszkedik is az alváshoz.
Nekem 1 hónapos és japán zenét hallgat.
Youtubeon írd be ,hogy : Gokinjo Monogatari opening és hallgasd meg.Ha nem megy akkor énekelem neki ^^
Az én kislányom a Halász Juditot imádja. Ha meghallja már mosolyog. :) A kedvence a Boldog Születésnapot!
13 hetes kislány anyukája
Ket enek van, amit nagyon szeret, amikor mar semmi sem jo, annyira nyugos, akkor ezeket felrakom, es ugy nezi, hogy a nyala is kicsorog. Most 7 hos, kb harom honapja szereti ezeket.
Köszi a sok jó ötletet! :-)
Tankcsapda, hát azt én is imádom :-D
Mindent kipróbálok. Az alvással nincs gond, de sokszor alvások közben is nagyon nyügi, gondoltam hallgatunk valami zenét, hátha jó hatással lesz rá.
Enyémnek mindegy 10 hónapos, ah zenét hall rázza popsiját. Amúgy meg a Rise Fm szól legtöbbbször.
Jó kis partyzenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!