Szoktatok zenét hallgatni a babátokkal?
Figyelt kérdés
Nem a rádióra gondoltam,hanem gyerekdalokat,vagy esetleg valami mást,ha igen mit?és szereti?milyen hatással van rájuk a zene,az ének?Tapasztalatokat kérnék?nekem is van ezzel kapcsolatban tapasztalatom.2009. nov. 15. 14:40
1/7 anonim válasza:
Az enyém még nem bújt ki,de barátnőm kislánya egy éves és ő például az Eperke Shake-t imádja:)e annyira,hogy ha lejátsszuk neki,akkor rázza a fenekét,riszálja magát meg hát nah:DDe ülve is:D
A plusz poén a nagy,de ő már 3:)
Ada és Abi:))
2/7 anonim válasza:
Szia. Amikor terhes voltam állandóan az " álmomban már láttalak" c filmet néztem van benne egy zene " Fall again" nagyon szeretem. Ha a lányom meghalja ezt a zenét általába elalszik. Egyébként szoktunk mást is hallgatni de csak halkan. Mi most 6hósak vagyunk, néha Halász Judit dalait meséit szoktuk hallgatni, ugy látom tetszik neki. Ebéd után ha leteszem aludni mese cd hallgatunk, egy idő után elalszik. Ugy látom nekünk ez be jön. Remélem később is fogja szeretni.( Van még egy zene, az apja hallgatja állandóan Nightwich az együttes neve, elég pörgös zenét játszanak, ha azt meghalja. bármit csinál azt abba hagyja es figyel közbe dumál. Jókat nevetünk rajta. Ti milyen zenét hallgattok?
3/7 A kérdező kommentje:
Szia Ada és Abigél.remélem hamarosan te is babázhatsz már,de már most is hallgathatod vele a zenéket.állítólag ha ilyenkor sokat hallgatsz valamilyen zenét,és azt később meghallja,megnyugszik.
2009. nov. 15. 14:53
4/7 A kérdező kommentje:
szia.nálunk a sima zene ami a rádióban szól,az nem köti le,de imádja a régi mese dalokat.vuk,mézga család,dr bubó stb.ezeket végighallgatja tátott szájjal.és Halász Judit Best off lemeze nagyon megy neki.10 hónapos.egész nap el lehetne vele énekelgetni,mert ő úgy szereti jobban,ha mi éneklünk hozzá.Elég vicces egyébként,mert mi alapból rock zenét hallgatunk,most meg Halász énekelgetünk:-))
2009. nov. 15. 14:57
5/7 anonim válasza:
Nálunk a favorit Gryllus Vilmos zenéje, dalai. Kislányom már 8 hónaposan csak erre volt hajlandó nyugodtan ülni az autóban, ha megszólalt, rögtön tapsolni kezdett. Ha nem kapcsoltam be, miután elindultunk az autóval, ő követelte (addig kiabált, míg rá nem jöttem, mit kér). Amíg pici volt, rengeteget énekeltem, mondókáztam neki, máig vannak kedvencei. Ha a rádióban vagy a tv-ben zenét hall, azonnal táncolni, forogni kezd rá. Szóval imádja a zenét minden formában. Ha kell, megnyugtatja, ha épp olyan, akkor ő maga is "énekli"...pedig még csak 14 hónapos :)))
6/7 anonim válasza:
Hallgatok vele persze:)Mióta beköltözött:))Minden nap megy valami zene de ez a favorit(és a "mese" ihletadó a szobájához, a ruháihoz, a mindenéhez:D)
http://www.youtube.com/watch?v=0aXkZDoHDEw&translated=1
Tudtam,hogy lány lesz ezért hallgattam már a kezdetektől vele csajos zenét:))
Ada és Abi:)
7/7 anonim válasza:
Mi autóban illetve otthon, pop, rap, disco.
Autóban inkább mixeket rap meg disco. Imádja. 14 hós kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!