Milyen zenét szoktatok hallgatni babátokkal?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 08:22
1/10 anonim válasza:
Őszintén, a kocsiban és itthon is a Rise fm szól.
2/10 anonim válasza:
Mi mindenfélét... :)
Hétvégente apa nagy buzgón beteszi a Korda zenéit...:)
De pl. én meg tökre szeretem a Lotár Mary /lehet,hogy rosszul írtam a nevét...:)/ egy két dalát,úgyhogy azokat is szoktuk hallgatni. Vagy hogyha a Viván,vagy az Mtv-n van,akkor meg azt,ami éppmegy..:)
3/10 anonim válasza:
Class FM, vagy Tankcsapda, Johnny Cash, ilyesmi... laza rockzenék vagy rádió.
4/10 anonim válasza:
Nálunk vegyes a felhozatal. A nagyok a Viva tv-t szokták nézni, a pici meg táncol a zenére, már kedvencei is vannak. A kocsiban Gryllus zenéi, meg a rádió is szokott szólni. Már a kislányom is dudorászik, ha meghall egy ismerős dalt.
5/10 anonim válasza:
3.vagyok, egyébként mostanában szeretnék beszerezni Halász Jutkát, mert a youtube-on már nézegettük, és tetszett a babámnak (1 éves elmúlt).
6/10 anonim válasza:
Hát mi inkább disco, rap, rmb, Hát basszusban nem szerénykedünk az biztos, de ha ott a gyerek akkor halkabban hallgatjuk. Ha egyedül vagyunk akkor mindent bele autóban. Terhesen is hallgattam. Van mikor Nora Jones megy.
7/10 anonim válasza:
Nálunk mindig a VIVA TV megy.Amúgy Tabániért nagyon odavan :).7 hetes de tátott szájjal hallgatja.
8/10 anonim válasza:
vegyesen: kaláka, rockzene, mozart, neo fm...
9/10 anonim válasza:
Mi Rolling Stonest hallgatunk :)
10/10 anonim válasza:
Főképp klasszikusokat, de a Cannibal Corpse az, ami igazán megnyutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!