Hogyan zajlik egy sima allergiavizsgálat kórházban. Kislányomat visszük. Nem fáj?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 16:22
1/4 anonim válasza:
Először is bőr vagy léguti?
Utóbbit tudom:)Nem fog fájni,de ha kicsi nemtudom,hogy oldják meg,hogy ne szedje le magáról a cuccost:SKicsit viszketni fog neki,mert megcsipkedik varázspálcával(:D) és rápöttyinti az anyagokat:)De nem fáj csak furi:)
Ada és Abi:)
2/4 anonim válasza:
Nálunk vérvétel volt, és nagyon gázos :(
3/4 A kérdező kommentje:
hát köhög állandóan azért vinném el.akkor fáj?akkor jobban járok ha vegatesztesre viszem?amúgy 5 éves a lányom.
2009. nov. 15. 10:47
4/4 anonim válasza:
én is voltam 6 éves koromban allergiavizsgálaton, és negatív lett az eredmény.fél évig (a.vizsgálat előtt)fél évig 8féle! antibiotikumot szedtem.Elmentünk természetgyógyászhoz, és kiderült hogy egy csomó mindenre allergiás vagyok, egyébként a természetgyógyásznál egyáltalán nem szurkáltak, csak valami tollszerű kütyüvel megvizsgált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!