Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 39.5 volt a láza 1 éves...

39.5 volt a láza 1 éves babámnak többi lent . Mit lehet még tenni?

Figyelt kérdés
nem folyik az orr nem náthás nem köhög egyszerűen magas lett, kupoztam + hűtőfürdőztem 38.7 végbélnél azaz 38.2 3.5 óra múlva kúpoztam de még mindig lázas. Ill. rázza a hideg a homloka nyaka meleg, mit lehet még tenni?
2013. okt. 29. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne törödj az "olyan" kommentekkel.

Nálunk ugyan ez van..azt mondják,hogy csillapitsam a lázat és kész ,nem egyszer volt erre példa!

Megértem,hogy nem hivod az orvost!

4óránként más-más hatóanyagú lázcsillapitót használhaszt,vagy a borogatás ha alszik és melegnek érzed...de ez jó,hogy tud aludni,pihen a szervezet dolgozik...jobban lesz!

Egyébként azt mondják ,hogy 38.5-nél elég csillapitani a lázat..én mondjuk nem hagyom felszökni,mert nagyon nehezen megy le neki,én írtam az előbb a hűtőfürdőt...nálunk az jó szokott lenni.

Sok folyadék...ettől többet nem tudsz egyenlőre tenni!

Mielőbbi jobbulást és nyugodt éjszakát kívánok! :)

2013. okt. 29. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:
A lázcsillapítóval vigyázz, két eltérő hatóanyagú lázcsillapítót lehet 4 óránként adni, az azonos hatóanyagúnál min. 6 órát, de inkább 8-t érdemes várni. Ha alszik, figyeld közben, nehogy nagyon felszökjön a láza. Próbáld meg, hogy 38,5 alatt nem adsz neki lázcsillapítót, mert a láz válaszreakció a szervezete részéről, most küzd valami ellen. Fontos, hogy sok folyadékot igyon, a szokásosnál többet, mert a láz vizet von el a szervezetétől. Holnap érdemes lenne megnézetni egy orvossal, mert jön a hosszú hétvége.
2013. okt. 29. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!