Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babámnak szinte...

8 hónapos babámnak szinte minden ételtől kemény a széklete! Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 11:32
 1/5 Golan Trevize ***** válasza:

Lehet, hogy kevés folyadékot iszik.

Itasd gyakrabban.

2013. márc. 4. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet.Védőnő sárgabarack italt ajánlott de semmit nem használ, sokat is itatom, de mégis változatlan a helyzet. Mi úgy oldjuk meg,ha látjuk rajta az erőlködést hogy pelenkából ki lábait fel a hasához és a popsi lukat picit széthúzzuk. Így általában nagy erőlködés közepette sikerül neki
2013. márc. 4. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tápszert kap, lehet attól is. Lányomnak másfajta tápszert vettünk, és egy hétbe tellett, mire rájöttem, hogy az a ludas. Mióta nem azt kapja, nincs is gondunk a szorulással.
2013. márc. 4. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon egyszerü nekem bevált , vízbe tegyél sok cukrot ,mivel az hajt, és kb 10 perc mulva lesz kaki bőven!!
2013. márc. 5. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
az én 8 hós babámnak is mindig kemény de nem szenved vele tehát nem úgy kemény. szoptatom de napi egyszer főttet is kap, vagy bébi ételt. Egész nap teázik ha szomjas adok neki, akkor ez normális?
2013. márc. 9. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!