1/3 anonim válasza:
Anyatejes??az én babámnak is olyan volt meg még néha most is olyan 3hónapos.ha nem büdi nem zöldes akkor sztem nincs gond vele.én vittem mintát belőle de Hála Istennek negativ volt minden.
2/3 anonim válasza:
Anyatejes babánál lehet pl tejallergia jele )mármint az ltalad elfogyasztott tejé)
3/3 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, (az én két lányomnál 2-3- hónapig is nyálkás, zöld csíkos volt) hat hetes korig előfordul, mert a születés után tisztulás megy végbe. Ha véres csíkos lenne akkor orvos! Persze lehet még 6-8- hós korban is, ha meg van fázva a kicsi, felszakadozik, még ő lenyeli és az is jelentkezik a székletben. Ha napokon keresztül jelen van, az lehet ám felfázás jele is, (fürdetéskor, vagy pelus cserénél a has megfázik)
Lehet még tápszertől is. (nem beállt emésztés) Anya tejtől, nem hinném. (ha csak nem rendkívülit, tiltottat nem evett az anya!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!