Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet nyálkás a széklete...

Mitől lehet nyálkás a széklete a 4hetes babámnak?

Figyelt kérdés

2013. jan. 15. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Anyatejes??az én babámnak is olyan volt meg még néha most is olyan 3hónapos.ha nem büdi nem zöldes akkor sztem nincs gond vele.én vittem mintát belőle de Hála Istennek negativ volt minden.
2013. jan. 15. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Anyatejes babánál lehet pl tejallergia jele )mármint az ltalad elfogyasztott tejé)
2013. jan. 15. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tapasztaltam, (az én két lányomnál 2-3- hónapig is nyálkás, zöld csíkos volt) hat hetes korig előfordul, mert a születés után tisztulás megy végbe. Ha véres csíkos lenne akkor orvos! Persze lehet még 6-8- hós korban is, ha meg van fázva a kicsi, felszakadozik, még ő lenyeli és az is jelentkezik a székletben. Ha napokon keresztül jelen van, az lehet ám felfázás jele is, (fürdetéskor, vagy pelus cserénél a has megfázik)

Lehet még tápszertől is. (nem beállt emésztés) Anya tejtől, nem hinném. (ha csak nem rendkívülit, tiltottat nem evett az anya!)

2013. jan. 16. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!