Kúszó-mászó babámnak szeretném biztonságossá tenni a szobát, a lakást. Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
Amit eddig tettem:
-eldugtam a zsinórokat
-konnektorokat bedugaszoltam
-néhány dolgot már feljebb pakoltam(amit most elérhetne)
-tettem az asztalra sarok védőt
Mire figyeljek még? Szekrény ajtókat összekössem? Fiókokat lezárjam?
Jelenleg kúszik, de már próbálkozik a mászással.
2012. máj. 17. 22:37
1/7 anonim válasza:
Szia, szerintem ennyi elég, mi még annyit csináltunk, hogy például a könyvespolcot odaerősítettük a falhoz, mert féltünk, nehogy esetleg arra felkapaszkodjon és magára rántsa.
2/7 anonim válasza:
A veszelyes vagy torekeny dolgokat tartalmazo fiokokat szekkreny lezarnam de hagynek szamara nyitogathatoakat is pl. ruhas vagy konyves fiokokat hogy legyen lehetosege elvezni ezeket a tiltott dolgokat es kielegitsem a vagyait . akkor kevesbe fogja erdekelni a tobbi ami szamara tilos. en pl. bepakoltam 2-3 fiokot a jatekeival ,konyveivel es a ruhasszekreny aljat kiuritettem.most 2.5 eves,imad a szekrenybe ucsorogni de a masikhoz ami be van pakolva nem is kozelit es a fiokokat se huzgalja csak az oveit.
3/7 anonim válasza:
Mi is ennyit csináltunk, a többit hagytuk. Egyszerűen nem tudunk mindent eldugni, takarni, elpakolni, stb. Kisfiam 7 hónapos, ma magára húzta a kislányom mini konyháját, a számítógépet párszor ki-be kapcsolta, beltéri egységet "szerelte", néhány fiókot kipakolt. Kislányom kedvence az volt, hogy felmászott a szekrényre (amit ugye csak nem pakolhatok ki a lakásból) és csapkodta a falra felszerelt tv-t..... Nála akkor lett volna biztonságos a lakás, ha minden szoba tök üres lett volna :) Kisfiam hasonló tulajdonságokkal bír :) Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy olyan kis ügyesek, hogy akkor is találnak valamit, ha Te azt hiszed, hogy már mindent elraktál :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem is elég ennyi, mi sem tettünk többet, ahogy előttem is írták, nem lehet ennél nagyobb biztonságot csinálni és nem is biztos, hogy érdemes, hiszen tapasztalatból tanulnak. :)
5/7 anonim válasza:
Nagyjából mi is ennyit tettünk, aztán ahogy nőtt a gyerek úgy jöttek az újabb dolgok amikre csak "menetközben" fogsz rájönni :-)
6/7 anonim válasza:
Talán még a tisztítószerek biztonságos elhelyezésére figyelhetsz. Ha elkezd kirámolni az alsó szekrényekből a konyhában, füriben, nehogy baj legyen.
7/7 anonim válasza:
Én még eltüntettem minden terítőt, amit leránthat. Aztán időközben kiderült, hol üti meg magát rendszeresen, azokat a helyeket átrendeztem (pl. széket toltam elé) vagy plédet terítettem egyes bútoroksarkokra.
Néhány kinyitható fiók, szekrényajtó azért is kell, hogy megtanulja, hogy működnek, persze olyankor sem árt résen lenni.
Szerintem sem kell túlzásokba esni, hiszen az ember úgyis figyel rá, mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!