Mire figyeljek oda? Tapasztalatokat kérnék.
Figyelt kérdés
Kisfiam májusban már 22 hónapos lesz, életében először fog repülőn utazni. Aggódom, hogy fogja bírni az utat, mennyire fog félni, mert pont most van abban a korszakában, hogy minden hangtól megrémül. Igaz, nem repülünk olyan messzire (Brüsszel), de tapasztalattal ilyen téren nem rendelkezem. Mit tanácsoltok?2012. ápr. 1. 10:42
1/1 anonim válasza:
Nem fog félni. Vagyis nem volna neki szabad félni:-) Mond meg neki, mutasd meg neki jivel fogtok utazni, magyarázd meg neki, hogy elég hangos lesz. Nálunk nem volt ilyen gond, viszont volt a fülével. Mi az usába repültünk, iszonyat hosszú út volt, mindkét gyerek füle tropára ment odafele, így vettem ott ilyen viaszos füldugót, nem tudom mi a neve, én a helyedben itthon beszereznék egyet neki. Vagy landolás-felszállásnál etetném itatnám, ha érzékeny a füle. A szomszédom fiának kutya baja nem volt a fülének repüléskor.
A lényeg, hogy nagy kalandnak élje meg, és ebben neked kell segítened:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!