Milyen bébiőrt ajánlanátok, miket tudjon, mire figyeljek oda?
Én annak idején hónapokig keresgéltem, mire megtaláltam a megfelelő bébiőrt!
Szerintem a 15 csatorna kissé túlzás! :)) Amúgy az arra jó, hogyha esetleg a szomszédban van bébiőr, ne fogják be egymást lehessen másik csatornára váltani. Személyes tapasztalatból írom, hogy bőven elég a 2 csatornás is!
Rengeteg típusú márkájú bébiőr van! Én nem a legdrágábbat vettem.
BC 1002 márkájú/típusú.
Nagyon elégedett vagyok vele. Nagy hatótávolság! Vidéken (emeletes ház), fiam az emeleten, én a kertben és tökéletesen hallottam benne amikor felkelt. Hálózatról, és elemmel is működik. Ami nekem fontos szempont volt, hogy a vevő egység , csak hangra/zajra kapcsoljon be. Úgy értem, hogy nem sistereg amikor nincsen hang. Csak azt hallod, ha tényleg hang van a szobában. Elég érzékeny, de nem annyira, hogy minden pukira bejelezzen!
Szóval én nagyon merem ajánlani.
Én használtan vettem a teszveszn, 4000ft-ért.
nekünk is ilyen volt, mint a belinkelt, úgy fél évig tökéletes volt, aztán minden bekapcsolásnál nagyon hangos háttérzajt adott, nem is hallottuk a babát végül, folyamatosan egyre rosszabb lett, bármelyik csatornára állítottuk :(
Korábban elemmel használtuk, akkor jobban sistergett, konnektorba dugva még pár hónapig jó volt, aztán úgy is elkezdte.
Talán ennyi volt az élettartama :(
Most új házba költözünk, ahol messze tőlünk a lányom szobája (14 hós), így most valami komolyabb készüléket keresek - és kistesót is szeretnénk - olyat kell keresni, ami nem interferál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!