Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen bébiőrt ajánlanátok,...

Milyen bébiőrt ajánlanátok, miket tudjon, mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
Bébiőrt szeretnék venni,kertes házban lakunk és ha az udvarra kimegyek akkor is szeretném hallani a babát de nem tudom milyet vegyek.Már keresgéltem és olvastam hogy van ami pl 15 csatornás és olyat is ahol azt írták 2 csatornás A meg B, na ennél mi a jó, hány csatornás ami már megfelelő?Illetve még mire kell odafigyelnem és milyen márkájút vegyek ,tapasztalatok és tanácsok érdekelnek.Előre is köszi

2012. febr. 29. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Én annak idején hónapokig keresgéltem, mire megtaláltam a megfelelő bébiőrt!

Szerintem a 15 csatorna kissé túlzás! :)) Amúgy az arra jó, hogyha esetleg a szomszédban van bébiőr, ne fogják be egymást lehessen másik csatornára váltani. Személyes tapasztalatból írom, hogy bőven elég a 2 csatornás is!

Rengeteg típusú márkájú bébiőr van! Én nem a legdrágábbat vettem.

BC 1002 márkájú/típusú.

[link]

Nagyon elégedett vagyok vele. Nagy hatótávolság! Vidéken (emeletes ház), fiam az emeleten, én a kertben és tökéletesen hallottam benne amikor felkelt. Hálózatról, és elemmel is működik. Ami nekem fontos szempont volt, hogy a vevő egység , csak hangra/zajra kapcsoljon be. Úgy értem, hogy nem sistereg amikor nincsen hang. Csak azt hallod, ha tényleg hang van a szobában. Elég érzékeny, de nem annyira, hogy minden pukira bejelezzen!

Szóval én nagyon merem ajánlani.

Én használtan vettem a teszveszn, 4000ft-ért.

2012. márc. 1. 00:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, pont ilyen választ vártam!Én is olvasgattam itt tegnap és sokan drágább bébiőrt ajánlottak bár az igaz hogy valóban jó márkákat...De nem igazán szeretnék olyan drágát venni de ennek megfelel az ára is és nekem is ezek a szempontok fontosak mint neked. :) Úgy hogy keresek ilyet én is és még egyszer köszönöm :)
2012. márc. 1. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Örülök, ha tudtam segíteni! :)
2012. márc. 2. 00:49
 4/4 anonim ***** válasza:

nekünk is ilyen volt, mint a belinkelt, úgy fél évig tökéletes volt, aztán minden bekapcsolásnál nagyon hangos háttérzajt adott, nem is hallottuk a babát végül, folyamatosan egyre rosszabb lett, bármelyik csatornára állítottuk :(

Korábban elemmel használtuk, akkor jobban sistergett, konnektorba dugva még pár hónapig jó volt, aztán úgy is elkezdte.

Talán ennyi volt az élettartama :(

Most új házba költözünk, ahol messze tőlünk a lányom szobája (14 hós), így most valami komolyabb készüléket keresek - és kistesót is szeretnénk - olyat kell keresni, ami nem interferál

2012. júl. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!