Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon meg vagyok fázva, a...

Nagyon meg vagyok fázva, a sima náthát is elkaphatják a babáim? Nyilván muszáj velük foglalkozom, bár van segítségem, de mire figyeljek a leginkább?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:

"Sima nátha" nincs. Egy enyhe vírusfertőzés okoz ilyet.

És igen, elkaphatják. Ha bírod, akkor ne puszilgasd őket, és ne nyaljatok le azonos kanalat, ne vegyenek a tányérodból, ilyesmi.

Én nem szoktam ezt annyira keményen kezelni, mert vagy elkapják, vagy nem.

Ha még szoptatsz, akkor azt folytasd, az segít abban is, hogy ne legyen erős lefolyású náluk.

Jobbulást!

2012. febr. 27. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Arra, hogy sokat szopizzanak. Nehezen, vagyis inkább sehogy nem megoldható, hogy ne kapják el:(, viszont ha szopiznak megkapják Tőled az ellenagyagokat és könnyebben átvészelitek:). Esetleg Cebiont(csöpp formájú C vitamin) adj nekik de erről inkább kérdezd meg a gyerekosvost/védőnőt). Mekkorák?

Jobbulást!

2012. febr. 27. 15:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, ááá már nem szopiznak. Nem olyan babák már, bocsi, 1 évesek, csak most nagyon nem jönne jól, ha most ők is lebetegednének. Én viszont amióta megszülettek még nem voltam ilyen állapotban... Na mindegy, persze nem csókolgatom őket, reménykedjünk:)

Tudom,hogy nem kell minden től védeni és nem is szabad, csak ha lehet most inkább kikerülném.

Köszönöm!!!

2012. febr. 27. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!