Jártok közösségbe a babátokkal/kisgyereketekkel? Nem
bevásárlóközpontra gondolok, hanem játszóházra,
ringatóra, zenebölcsire stb? Az influenza miatt érdekel.
Utolsótól kérdezném, mégis mit értesz beteges féltés alatt? Ha közösségbe viszed a gyereket és valaki épp influenzás, amit ugye nem tudsz és eltüsszenti magát, már meg is kapta a gyereked.... Sétálni mi is járunk, de amíg a járvány tart, nem viszem közösségbe a gyerekem. Ez nem hinném, hogy beteges féltés lenne....
2009. nov. 17. 14:50
Az a véleményem /és innentől lehet pontozni, lesz.om/, aki nem tudja feladni azt, hogy néhány hónapig ne járjanak a babájukkal tömegbe, /ez alatt nem a babaklubbot meg hasonlókat értem, hanem a bevásárlóközpontokat és társaikat/ az azzal magyarázza, az influenza hülyeség, meg beteges féltés, meg bárhol máshol is elkaphatja stb..., ezzel magukat nyugtatják meg az anyukák. Nem igaz hogy nem lehet kibírni azt hogy egy ilyen nehéz időszakban kicsit leadjanak az örökös menőkéből az anyukák. Igen rossz itthon napról napra, de a baba egészsége mindennél fontosabb. Én úgy vagyok vele, ha anyukám nem jön el vigyázni a gyerekre, akkor az idén a karácsonyi bevásárlás is elmarad na puff..
2009. nov. 17. 15:08
Még jó, hogy itt csak olyan anyukák vannak akik ezt megtehetik. Hát én nem nekem nincs segítségem és akkor mi éhen halnánk. Még jó, hogy egyes kismamáknak ilyen jó dolguk van. Tudd meg, hogy általábban nincs mindenki így elkényeztetve mint te. Gondolom azért te elmész majd a fodrászhoz jó dolgodban meg a műkörmöshöz és ott fel szedsz majd egy kis infulenzát és akkor hazaviszed. Na akkor mi lesz? Nyáron meg a napra ne vidd a gyereket mert az meg rákot okoz.stb. Lassan oda jutunk mint az új Bruce Willis filmben, hogy az emberek már nem mennek majd ki csak a robotokat küldik majd maguk helyett mindenhova.
2009. nov. 17. 20:13
Jesszus utolsó, te most valóban féltékeny vagy azokra az anyákra, akik "megtehetik", hogy nem viszik a gyereket mondjuk közértbe stb.? Ne haragudj, de ez ostobaság! Talán szolidáljak veled azért,mert neked muszáj elvinned a gyereked a közértbe? Nagyon sajnállak, hogy nincs aki segítsen, de ettől még nem kellene mindenki másban ellenséget látnod, akinek jobb a helyzete! Egy előző válaszoló voltam.
2009. nov. 18. 07:10
Köszi a lepontozást, Az az anyuka vagyok akiről azt gondolod, hogy fodrászhoz jár, meg műkörmöshöz.
Egyedül vagy a gyerekeddel a világban? Nincs senkid? Akkor nem is csodálom, hogy ilyen irigy és megkeseredett vagy Sajnállak!! Nekem a férjem jár bevásárolni, és hogy én járok e műkörmöshöz meg fodrászhoz ahhoz semmi közöd...
2009. nov. 18. 08:32
Én nem vagyok írígy, se megkeseredett mi mindenhova eljárunk jókat szórakozunk a gyerekemmel. De tegyük fel lenne még egy gyereked aki nagyobb akkor őt se engednéd sehova. Hogy járnál vele az oviba. Minden nap magadhoz rángatnál valakit, hogy a kicsire vigyázzon. Mert neked vinni és hozni kell a másiikat. Amúgy a válaszodba benne volt az, hogy azért a fodrászt nem veted meg. Pedig ott aztán mindent összeszedhetsz és hazaviheted. Attól nem félsz? Te vagy otthon begyepesedve és a gyereked egy ingerszegény környezetben fogy felnőni, mindenkitől félni fog és ha bekerül a közösségbe állandóan beteg lesz mert akkor fog először találkozni a szervezete a bacikal.
2009. nov. 18. 10:30
Csak hogy tudd, egy barátnőm vágja a hajamat, ami most borzasztóra sikerült. Vagy 10 éve voltam fodrász szalonban az anyukámmal. Mikor FÉRJEZ mentem akkor is ÉN csináltam magamnak a a hajamat. Apró gyűrű göndör afro hajam van csak Pesten van olyan szalon ahol valamit tudnának a hajammal csinálni, de arra soha nem volt lehetőségem és a közeljövőben nem is lesz. Na ehhez mit szólsz?
2009. nov. 18. 10:55
Biztos baromi jó a fogadtatás ha bemész este 11 körül a babáddal egy szórakozóhelyre.:DDDD
"Benne volt a válaszodban"
Minek ennyire civakodni?
2009. nov. 18. 10:59
"Te vagy otthon begyepesedve és a gyereked egy ingerszegény környezetben fogy felnőni, mindenkitől félni fog és ha bekerül a közösségbe állandóan beteg lesz mert akkor fog először találkozni a szervezete a bacikal." Bocs az offért, de nem is tudtam, hogy itt önjelölt jósnők is vannak. :))))
Én ugyanúgy élem az életem mint eddig a babámmal, annyi különbséggel, hogy nem szállunk buszra, inkább mindenhova kenguruval - gyalog megyünk. De valamelyik nap pl. a postán voltam vele. Jól bebugyoláltam az arcát, meg igyekeztem úgy állni, hogy senki se tudjon ráköhögni pl.
2009. nov. 18. 11:39
Van aki nem képes feladni az önző kis érdekeit, csak az a lényeg,hogy ne legyen otthon. Azzal takarózik, hogy Hogy vásároljon be, meg hogy ingerszegény a környezet stb..
Hagy vigye a gyerekét az ilyen mindenhová buszra, vonatra, bevásárlóközpontba, tömegrendezvényre, tüntetni..stb majd ha meg beteg lesz, akkor kapkodja a fejét és majd jön sírni hogy mit tegyen. Ja és azt képzeli, hogy jó anya, pedig mindig úton van és álítólag marhajókat szórakozik!!De amúgy az ilyennek biztos nem lesz beteg a gyereke, hiába ennyiire felelőtlen.
2009. nov. 18. 12:10
Kapcsolódó kérdések: