Milyen játékokkal játszotok 2 év körüli kisgyereketekkel?
Nekem 18 hós kisfiam van. Kapott karácsonyra építő játékot azt nagyon szereti. Leülünk, kiborítjuk az összeset és színek szerint csoportosítjuk. Ha építünk akkor adogatja a kezembe, ő nem akarja egymásba tenni őket, de mutatja, hogy én csináljam és amit építek azt szereti lerombolni.
Van egy nagy platós autója abba szoktam beleültetni és tologatni, azt is nagyon szereti.
Van egy olyan mesekönyve ami zenél és állat hangokat ad. Én mondom, hogy mutassa pl: a cicát és akkor megnyomja azt a gombot, stb
Labdánk is van, az én fiam nagyon szereti, nem unja meg. Leülünk és gurítom neki ő pedig vissza dobja. Az apja focizni tanítaná, de még rúgni nem akarja. :)
Szia!
Kislányom kedvencei: babakonyha (állandóan főzőcskézik :)
lego duplo
gyurma
kifestő
A mi két éves lányunk a főzős játékokat szereti. Kis bevásárlókosár, benne műanyag zöldségek, tányérok, stb...
Nagyon élvezi!
22 hós.
-babakonyha szintén (állandóan tésztát és kávét főz)
-kockázunk
-könyvnézegetés
-rajzolunk
-mostanában a babaját, vagy valamiylen plüssállatot etet- szmítógépen bab képek nézegetése8családi képek, amin rajta van ő és a bátyja, meg mi szülők
de mindennel tud játszani, állandóan jön megy, pakol, rendezkedik, intézkedik
és egész nap beszél:-))
de semmi sem érdekli 5 percnél tovább
az én 2 évese fiam imádja a lepkefújó elefántot
szinte reggeltől estig azzal játszik,
kirakót nagyon szereti előbb kirakja mint én :)
szerszámaival szeret játszani
formabedobózni is szeret mindenhez van kedve ami kézügyességet igényel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!