Jártok közösségbe a babátokkal/kisgyereketekkel? Nem bevásárlóközpontra gondolok, hanem játszóházra, ringatóra, zenebölcsire stb? Az influenza miatt érdekel.
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 11:13
12/40 anonim válasza:
Hát igen! De tudod, én már úgy vagyok vele, hogy ráhagyom a dolgot. Nehogy miattam legyen a gyereknek valami baja, mert akkor bele sem merek gondolni hogy mi lenne..
13/40 anonim válasza:
Szia!
19 hónapos a lányom, meg is bolondulnánk, ha nem mennénk csiri-biri tornára! Szüksége van a közösségre, a mozgásra.
14/40 anonim válasza:
Nem megyek,nem tehetem meg.Hàzimunka is ràm vàr.Igy megoldom hogy délutàn megyek a boltba ö igy sétàl,otthon meg a szönyegen is tud tornàzni,jàtszok vele én.Persze ha lenne egy ugyanilyen baràtnöm,akinek kicsije van,és ö is menne,ugy màr màs,nincs kivel,és nincs kire hagyjam a hàztartàst:(
15/40 anonim válasza:
Szia, mi járunk, a baba koraszülött volt, a 34. hétre jött. A neurologus javasolta a koraszülöttek számára létrehozott korai fejlesztőt. Most 6 hónapos a fiam és majdnem mindent tud amit tudnia kell egy ilyen koru csecsemőnek. Zenés mozgásos fejlesztés sok sok játékkal, amit a baba nagyon élvez. Emellett járunk babaúszásra is. Én javaslom a csoportos foglalkozásokat, jót tesz a babának is és a mamának is.
16/40 A kérdező kommentje:
Az influenza miatt kérdeztem volna, hogy a járvány? befolyásolja-e azt, hogy mentek-e kisebb közösségbe!!!
2009. nov. 16. 10:21
17/40 anonim válasza:
Én igyekszem az ilyesmit kihagyni, pont a járvány miatt. Én beoltattam magam, de a picit még nem lehet, 8 hónapos. Én nem kísérletezem vele. Nincs szükségünk influenzára. Minthogy az influenzának 4-6 napos lappangási ideje van, sokan nem is tudhatják még, hogy betegek, amikor már közösségbe viszik a gyermekeiket. Sajnos tavaszig mi is kisebb fajta karanténban maradunk. S a férjnek azért igaza van racionálisan nézve a dolgokat. Sajnos, csak ezt azért gáz megmondani az ismerősöknek.
18/40 anonim válasza:
szia
mi ringatóra járunk, meg mindennap le a boltba.muszáj.a hétvégi nagy tescós bevásárlást kihagyjuk.
nem tudjuk kikerülni,hogy ne menjünk közösségbe,nem?
és ringatóra meg ilyen foglalkozásokra remélem egészséges emberek jönnek az egészséges gyerekeikkel.
a boltban meg nem nyúl semmihez, nem engedem hogy fogdozzák.
19/40 anonim válasza:
Szia. 18 hós a lányom, mi nem megyünk sétáláson kívül sehová, Őt nem oltattuk be (nem akartuk kitenni ennek), magunkat igen. Szívesen elmentünk volna a munkahelyemre mikulás ünnepre, de most lemondtuk, mert félünk az influtól.
20/40 anonim válasza:
17 hónapos a fiam én 24 hetes terhes. Járunk bevásárlóközpontba, játszótérre, könyvtárba. Ennyi erővel az utcán is lekaphatom. Ja és nem fogom se őt se magamat mérgezni a higanyos oltóanyaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!