Jártok közösségbe a babátokkal/kisgyereketekkel? Nem bevásárlóközpontra gondolok, hanem játszóházra, ringatóra, zenebölcsire stb? Az influenza miatt érdekel.
Komolyan meglepődtem a válaszokon.
Először azon , hogy ennyire nem jártok sehova...Könyörgöm, nektek jó bezárva lenni? Miért nem mozdultok ki? Nem hiszem, hogy nem tenne jót az anyának ha emberket látna, beszélgetni... a babáról meg nem is beszélve, akinek szüksége van a közösségre, a többi gyerekre, a tapasztalatokra, játékra, hogy szokja, vannak mások is körülötte, hogy tudja, hogy kell viselkedni társaságban.
Aztán azon hogy nem hagyhatom a háztartást másra... ez anyuka szerint a babaklubban lévő anyukákhoz takarítónő jár? Ezek a foglalkozások nem minden nap vannak, hetente , havonta egyszer el lehet menni valahova. ...
Mi járunk havonta egyszer babaklubba, jártunk volna kéthetente egyszer babatornára-de elmaradt jelentkező hiányában. Havonta megyünk dokihoz és védőnőhöz, én ennek is örülök, hogy kimozdulhatok, végre embereket látok, beszélhetek valakivel, és a gyerek is élvezi.
Sétálni minden nap megyünk, boltba minden nap megyünk.
És aki azt hiszi, hogy elkerülheti a vírust, nagyon téved. Akit akar, azt meg fogja találni. Mert ő is szellőztet, ő is megy boltba, ő is megfogja a pénzt-és ne mondjam, annál mocskosabb dolog nincs a világon. És ennyi már elég...
Én nem vagyok párján ennek a nagy mizériának, egy felfújt valami, és az oltás csak a pénzről szól, semmi másról.
A szakértők szerint hozzánk igazán jövőre fog ideérni a betegség, akkor jövőre sem mentek sehova, és a gyereke első lakáson kívül töltött élménye az óvoda lesz? Na nem...
17 hós nagylányos, 25 hetes pocakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!