Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vennétek 3-4 hétre rendes...

Ti vennétek 3-4 hétre rendes kiscipőt?

Figyelt kérdés
A játszón sikeresen beszóltak nekem, hogy ugye ez nem magasszárú cipő a gyereken! Tegnap sétált életében először lakáson kívül a gyerek, hát ma is úgy indultunk a játszóra, hogy akkor már kiveszem a babakocsiból és sétálhat is, nem csak hintázás lesz. Aranyosan körbejárt mindent, integetett az embereknek, erre megkaptam ezt a megjegyzést. Hát nem tudtam hova tenni. Nem fogom elkezdeni magyarázni, hogy téli cipője már van a gyereknek, de idáig tökéletes volt a puhatalpú, most kezdett el járni kint a gyerek, nem veszek kb 2 hétre egy rendes kinti cipőt, mikor mindjárt itt a hideg és végre ráadhatom a rendes téli cipőjét. Annyira rosszat teszek ezzel a gyerek lábának, bokájának??? Nagyon rosszul esett ez a megjegyzés, nem vagyok gyakorlott játszóteres anyuka, lehet ezért is esett ennyire rosszul.
2013. okt. 28. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:

nem baj, ha nem magasszárú, ha amúgy jó a tartása a cipőnek és eléggé hajlékony a talpa.

...és ne is foglalkozz az ilyen okoskodó szuperanyákkal, de sajnos lesz még ilyen - majd megedződsz :)

2013. okt. 28. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Ugyan már a cipő csak azért kell, hogy ne legyen piszkos a gyerek lába. Semmit nem befolyásol ortopédiai szempontból, hogy mezítláb van vagy cipőbe. Egy egészséges kisgyereknek az a legjobb ha mezítláb van és nem mindenféle gyógycipőkben amikre semmi szüksége nincsen. Aki beszólt neked az biztos a házba is cipőbe gyömöszöli csóri gyereke lábát, mert hogy "csak abban szabad neki járni". Hülyeség! A téli cipőcske meg 2 hét múlva már mehet is lábára :) Nem szabad ilyen nagypofájú okos anyukákon felhúzni magad. Én megmondtam volna neki, hogy ne haragudj, de én gyerekem vagy a tiéd?? Na hát akkor?!
2013. okt. 28. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vennék és nem tesz semmi rosszat a gyereked lábának. És ha ez megnyugtat, akkor max. 2 hétről beszélünk, november 2. hetétől már éjszakai fagyok lesznek.
2013. okt. 28. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Azért esett rosszul, hogy nem nézik ki belőlem, hogy tudom, mi a jó a gyereknek, mire kell figyelnem. Had döntsem el én, mikor milyen cipőt adok rá. Nem ment többet kint, mint bent és a lakásban nem adok rá semmit zoknin, harisnyán kívül. Arról nem is beszélve, hogy 2-3 hétig tudná már csak hordani a cipőt, mivel tavasszal már biztosan nem lenne jó rá.
2013. okt. 28. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
Hát pedig bizony rosszat tesz a lábának. Ilyenkor alakulnak ki a komoly lábproblémák és nem spórolnék a gyerekem egészségén.
2013. okt. 29. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!