1-2 héten belül születendő babának kiskabátot vennétek vagy már bundazsákot?
hát ha nagyjából van adat, hogy mekkorán születhet ... 50 centitől akár "extrém" 62 centis lehet, akkor ki tudod számolni, hogy pl. 3 hónap múlva mekkora lesz. 1 hónap kb. 5 centi növekvés, 2.-3. hónap 2-2 centi... vagyis a születéshez képest úgy 10 centivel nagyobb bundazsákba gondolkodj (minimum!) - és én itt a decemberi hónapokra gondolok bundazsák-ügyileg, akkor már biztosan kelhet, ha akarsz vele sétálni a csípős hidegben is :)
ha nem használjátok, akkor eladod kicsit olcsóbban mint vetted a vaterán/apródon ,... stb.
jó babavárást :)
Köszi:)
2. gyerkőc, az elsőről maradt bundazsákom, épp 68-as, csak nem voltam benne biztos, hogy kell-e még. De akkor marad a zsák és nem veszek kabátot!
Fölösleges a kiskabát.
Kisfiam júniusi, 4-5 kocsikabátja volt - egyet én vettem szettben a többi kölcsön kiskabát volt-, összesen ha 4-5 alkalommal használtuk.
Legyen egy hátha lesz még banyanyár, de egyébként nem szükséges. Inkább egy vékonyabb overal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!