Benneteket nem idegesít, hogy fiatal "babátlanok" írogatnak a babás oldalra?
Ne értsetek félre, nem az a baj, hogy nincs babájuk, és nem azokra gondolok, akiknél már tervben van.
De most húztam fel magam már vagy ötödször, hogy úgy indul a válasz, hogy "ugyan nincs gyerekem, mert még fiatal vagyok, de ezt, meg azt csinálnám..."
Kedves fiatal babátlan!
Miért nem állod meg a válaszadást?
Majd kicsit idősebb leszel, szülsz egy babát, és megérted, hogy teljesen más minden, mint ahogy gondoltad.
Te magad is változol, az elveid is, és az eltervezett módszereid is!
Persze, érdekel a babás téma, olvasgass bele, de az ég szerelmére, ne válaszolj, ha úgysem tudsz megoldást, csak elméletetek gyártasz a fejecskédben!
Köszönöm. És bocs, de már nagyon a bögyömbe volt.
30L (valami ilyesmi hülye rövidítéseket szoktam látni)
na, most én leszek az, akit lepontoznak, de mivel 13 évvel fiatalabb az ocsém, nagy tapasztalatom ugyan nincs, de határozott elképzelésem arról, hogy mit hogyan kellene/mit hogyan fogok csinálni, már 22-23 évesen volt, és elképzelhető, hogy megírtam volna, ha már akkor lett volna a gyakorikérdések. Elvégre látom, mit hogyan rontott el anyám, vagy mit hogyan csinálhatott volna márként.
29 hetes 28 éves pocis
és igaza van annak, aki azt mondja, hogy itt bárki elmondhatja a véleményét, ez egy ilyen oldal.
Engem meg pont az ilyen ostoba kérdések idegesítenek, aminek semmi koze nincs magához a kérdéskorhoz. Mégsem írok ki olyan kérdést, hogy kit idegesítenek a hasonlóan értelmetlen kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!