Dohányzó anyukák! Ti hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Fél évvel a kisfiam születése után sajnos vissza szoktam a dohányzásra. Nálunk apuka itthonról dolgozik, így kitudok menni cigizni, de elgondolkodtam hogy akik egyedül vannak otthon babával, hogy dohányoznak?2013. okt. 25. 18:02
1/10 anonim válasza:
Akiket ismerek, azok a lakás másik helyiségében. De a baba mellett is kilehet menni annyi időre. Nem kell állandóan mellette lenni.
2/10 anonim válasza:
Én csak akkor megyek ki, ha alszik délután és este, bébiőrrel a kezemben. Így legalább csak napi 2 szálat szívok el :)
3/10 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok, akkor megyek ki ha benne van az etetőszékben, persze úgyhogy látom, meg integetünk egymásnak, kukucsolunk :). Vagy ha lenn van a földön akkor kihajolok az ablakon ha már nem bírom, de azért igyekszem keveset szívni :).
4/10 anonim válasza:
Vagy kimentem amíg aludt, vagy pedig a konyhába kihoztam hordozóban a földre az ajtó elé, így láttam.
5/10 anonim válasza:
Berakom a kiságyba, és kimegyek az erkélyre. Onnan pont lát engem. Mikor jó idő volt, akkor kijöhetett velem az erkélyre.
6/10 anonim válasza:
Csak este dohányzom kint az erkélyen, amikor ő már alszik.
7/10 anonim válasza:
A páraelszívó alatt dohányzom, ill. kimegyek. Babakarám van nálunk, abban biztonságban van arra az időre.
8/10 anonim válasza:
Etetőszékben van, vagy apa, anyós szórakoztatja éppen, vagy amikor alszik. Vagy, ha elvana kiságyban, akkor otthagyom, amíg nem szól. Addig kávézom, cigi(kint az ajtó előtt), elmosogatok, vagy pakolok.
9/10 anonim válasza:
Vagy akár le is lehetne szokni a mások feletti ítélkezésről, az okoskodásról, a beszólogatásról úgy, hogy közben semmit nem tudunk a másik emberről, jó példát mutatva ezzel a csemetének, akinek te vagy a példaképe.
10/10 anonim válasza:
Nálunk a volt szomszéd,mindig az előtérbe ment ki cigizni.Én nem javasolnám,mert ezzel együtt átmegy a szag a másik lakásába,és nagyon büdős.De az erkélyre is kimehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!