Többgyerekes anyukák, akiknél a nagy már igényli a játszót, elmenést, múzeumot, bármi nem otthoni időigényes elfoglaltságot - hol/hogy oldjátok meg a szoptatott kicsi etetését?
Én ilyenkor adok tápot a picinek.
Nem mindenhol lehet szoptatni, ès bizony van hogy fél napra elmegyünk a picivel, meg a naggyal.
Hordozókendőben szoptattam a kicsit.
Ami a nyilvános szoptatást illeti, meg lehet tanulni, nem sok pénzbe kerül megfelelő felsők beszerzése, és a kutya se veszi észre, hogy szoptatsz.
Tapasztalat, "idegen", amúgy szemérmes férfinek nem tűnt fel, hogy szoptatás közben beszélgetünk, csak amikor a kicsit elkezdtem büfiztetni, esett le neki, hogy etetés volt. Nem kell cigánasszonyosan csöcskipakolni, csak mert megeteted a gyermeked. Lehet otthon elkezdeni gyakorolni.
Ha csak 3-3órákkal számoltok, vannak helyek, ahová tovább tart az utazás, mint maga a program, és a nagynak sem jó, ha mindig a kicsi miatt nem tombolhat.
Miért, szerinted nem kell neki rendes étel? :D
Mégis mit akartál, ott mindenki előtt szoptatni az étteremben? Vagy a konyhán? Amíg otthon csinálod senkinek semmi köze hozzá, ez igaz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!