Többgyerekes anyukák, akiknél a nagy már igényli a játszót, elmenést, múzeumot, bármi nem otthoni időigényes elfoglaltságot - hol/hogy oldjátok meg a szoptatott kicsi etetését?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 09:30
11/16 anonim válasza:
Ja látom, meg is tetted. Hagyjuk is, még véletlenül sem akarok felidegesíteni egy ősanyát!
12/16 A kérdező kommentje:
Nem az "otthon"-ra gondoltam...
Mivel még kicsi, nem 3 óránként eszik, inkább 2-2,5. És elég lassan, 30-40 percet is. Ebben a forróságban meg még gyakrabban, így mire elindulunk, eltelt egy óra, mire odaérünk csak a játszóra 20 perc, vissza ugyanennyi, így maradna 20 percünk - ezért nem érdemes elindulni.
Ha meg valami tartalmas, hosszabb programra megyünk, értelemszerűen 3 óránkénti etetéssel is kevés lenne az idő.
Az ötleteket köszönöm.
2013. aug. 9. 19:21
13/16 anonim válasza:
Igen, megteszem, mert az ilyenek miatt, mint te, vannak a szoptató kismamáknak kellemetlen érzéseik az otthonon kívüli szoptatástól. Lehet diszkréten is szoptatni, nem csak úgy hogy póló le v fel aztán hadd lássa mindenki. Igen, megteszem és meg is fogom, mert nem nekem kell szarul érezni magam amiatt, hogy a világ legtermészetesebb dolgát teszem a gyermekemmel. Ha ez egy étterem, akkor ott. Nekem bezárva kellene élnem, mert 13 hónaposan még szopizik a fiam? Fog is még, ameddig jól esik neki. Még 1x lehet diszkréten és nem kell szívbajosnak lenni, csak meg kell említeni az Egyenlő Bánásmód Hatóságot, ha valahol inzultus ér bárkit.
14/16 anonim válasza:
Ősanya.....bírom, amikor ezt mondja valaki, csak azért mert szopis a fiam. És császárral született. Akkor mégsem vagy mégis....pffff. Okostojás.
15/16 anonim válasza:
Gondolom mennyire diszkrét... Egy 1 éves babát nem tudsz úgy letakarni, hogy ne tudja senki, hogy mit csinálsz vele. Márpedig sokakat taszít a szoptatás, akkor is, ha nem azt bámulja, elég csak észrevenni a szeme sarkából. Engem nem zavar, na de egy étteremben... Főleg úgy, hogy simán meg lehet oldani máshogy, mivel a 13 hónapos már rég nem igény szerint szopik, mert rendes darabok ételeket kell egyen. De TE tudod.
16/16 anonim válasza:
Ősanya helyett romát is írhattam volna, azok csapják ki a mellüket éttermekben, bárhol, nem is zavartatva magukat, és etetik az anyatejet rég nem igénylő gyerekeiket, csak mert úgy könnyebb elhallgattatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!