Mivel folytathatom a hozzátáplálást?
szia!
Tudom, mit érzel, mert mi is elkezdtük a hozzátápit, csak én is azt hiszem, hogy a babának már az összes variációt kipróbáltam szinte és biztos "uncsi" neki. Pedig csak nekünk tűnik úgy. Alma, banán, sütőtök.. külön-külön vagy egybe is kombinálhatod még egy jó darabig. elméletileg pici husit is lehet már neki adni (pl. pipimell jól átfőzve), de én még várok.
Szia. Már nyugodtan adhatsz neki cukkínit,tököt,meggyet, céklát(sütőben sütve finomabb mint főzve), gesztenyét,csirkemellet is tehetsz bele(1dlhez egy evőkanállal), olajat is rakhatsz a főzelékébe(1dlhez 1 kávéskanál),petrezselyemzöldet. Mire a fentieket bevezeted, jöhet a többi...brokkoli(fedő nélkül főzve), spárga, fehérrépa,körte,zöldborsó paszírozva....észre sem veszed és már mindent eszik :o)
A babaszoba.hu oldalon sok recept van, életkorra lebontva, tápanyagtartalommal. Nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!