Ma délután alvás után elmentünk vásárolni, a fiam (2éves) behisztizett, verte a földhöz magát, rámolta a polcot, levert egy 6000 Ft értékű bort. Fizettem és elindultunk haza kb 30 perc volt az út autóval. Rugdosta az ülés, tépte az övet stb. Nem bírtam az ordítását, és bekapcsoltam a zenét, először halkan, de nem hagyta abba, rá tettem az erősítőt de arra még idegesebb lett, és a 40 es skálán felvittem 28-29 re. Egyszerűen eldurrant az agyam, nem halottam a gyerek sírást, befejezte a hisztit. És ez a procedúra kellett hozzá, kb 15 percig mentünk így. És közben pedig a vezetésre se tudtam koncentrálni mert idegesített a gyerek sírás. Életveszélyes akciónk volt ma az biztos. Apának elmondtam ennyi volt a válasza, abba hagyta? igen. De azért legközelebb inkább térítsem észhez utána induljunk el autóval. És mindez egy hajfestékes doboz miatt indult ki, amit kivettem a kezéből mert el akarta szakítani. Bocsi hosszú lett!!!
A gyerek tudja, hogy társaságban, az utcán, stb nem fogod megnevelni, sőt utána se, hisz otthon se kapott semmit, egy lebaszást se gondolom, csak a hangos zene.
és igen, neki fog menni más embereknek is, idegeneknek a boltban, ha vmi nem tetszik neki, vagy ilyesmi. Volt bár részem ilyenben. az cikibb lesz mint az, hogy 1x 2x rácsapsz a seggére nyilvánosan.
2009. nov. 12. 16:58
12/34 A kérdező kommentje:
Otthon csend rend fegyelem, ha olyat csinál már kapja a büntit. Ez általában, sarokba állítás, pofon. Rá kiabálás. Otthon nincs ilyen cirkusz.
2009. nov. 12. 17:02
13/34 anonim válasza:
ettől még veled meg fog tenni bármit, tipikus az egész, nyugodtan lepontozhatjátok ezt is 0-ra, attól még ugyanolyan csapnivaló szülők vagytok akik így (nem) nevelik a gyerekeiket.
talán előbb be kéne ismerni, hogy rosszul csinálsz valamit, utána talán tenni is tudsz ellene.
2009. nov. 12. 17:05
14/34 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ezek után bekeményítünk, nem érdekel hogy hiszti, máshol, itthon, egyből pofon fog menni, mert a szép szóból nem ért.
2009. nov. 12. 17:07
15/34 A kérdező kommentje:
Mit csinálok rosszul?
2009. nov. 12. 17:08
16/34 anonim válasza:
Kedves 17:05-ös! Nem látod, hogy a kérdező már belátta hogy valamit nem jól csinál és egyfolytában azt kérdezi hogy mit tegyen, mert tanácstalan! Azt meg többes számban látatlanban kiről mered állítani hogy csapni valóm szülő?!
Valószínű Te vagy az, hogy ilyen otrombán beszélsz idegen, amúgy is elkeseredett szülőkkel!
2009. nov. 12. 17:40
17/34 A kérdező kommentje:
Hát igen, és ezek után tényleg nem tudom hogy mit tegyek, köszi kedves utolsó, de a rémálmom egy olyan embert felnevelni aki majd 10 évesen a hátamba vágja a kést. És ezért tenni akarok. Segítsetek, elrontottam valamit.
2009. nov. 12. 17:47
18/34 anonim válasza:
azt rontottad el hogy ennyire ráparázol erre a nevelés dologra és ezt a gyerek is érzi rajtad, ezért mindent megtesz. Hatrozottság a legfontosabb, és ha akarod nyugodtan vágd pofon, hisz a te gyereked, de ha én a közérben látnám, biztos mélyen lenéznélek
2009. nov. 12. 18:02
19/34 anonim válasza:
Sziasztok!
Ő segítséget kért, megijedt... Erre mindenki támadja, ez nem segít!
Ne aggódj! Én nem gondolom, hogy nem neveled azt a gyerkőcöt! A zene nem volt jó megoldás, de mindenkinél elszakadhat a cérna! Nem utolsó sorban a gyermeknél is! Rossz napja volt, figyelemre vágyott...ilyenkor még ki tudja! Nyugodj meg! Legyél határozott és használd az eddig is bevált módszereket!
Engem is le lehet ponozni, az igazán nem számít, de szerintem pont az a szülő alkalmaz pofont, akinek nincs más módszere...Akkor ki tud nevelni??
Nem tudom beválik-e, de az öcsémnél az vált be, hogy ilyenkor, akár akarata ellenére is szorosan magunkhoz öleltük és csitítgattuk! Aztán persze jöhet az átterelés (gyümölcsök).
2009. nov. 12. 18:47
20/34 anonim válasza:
Nekem még csak 4 hónapos a fiam,de előre félek,hogy valamit el fogok rontani. Nekem is az jutott eszembe,hogy szorosan magamhoz ölelném és megpróbálnám lenyugtatni. Nagyon nem szeretem a verést. Arra emlékszem,ha engem meglegyintettek annál jobban csináltam a hisztit. Csak felidegesítettek vele. Próbálj nyugodt maradni,szerintem az a legfontosabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!