Aki csak bolti bébiételt ad/adott a gyerekének mennyi idős koráig adja/adta?
Figyelt kérdés
11 és fél hónapos a kislányom és nem igazán akarja még a darabos kaját enni, hiába próbálom. Nem akar rágni, csak a nyelvével próbálja szétnyomni és sokszor öklendezés a vége vagy hányás... Mondjuk a pépessel is sokáig így volt.:-( Nem tudom mikor fogja a mi ételeinket enni.2013. okt. 22. 16:35
11/14 anonim válasza:
arról meg nem is beszélve, h. nem azért öklendezik a gyerek, mert csak üvegeset kapott. semmi köze a kettőnek egymáshoz. az én lányom is öklendezik a darabostól, pedig még soha nem evett üvegeset. mindig teljesen krémesre turmixolom neki.
12/14 anonim válasza:
Most miért is kell bunkòzni? Én bunkòztam veled, sértegettelek? És arra a kérdésre írok amire akarok, nem te fogod megszabni. Ez a véleményem, nyeld le és kész.
13/14 anonim válasza:
Làtom a lepontozda mûködik. :D Ha hiszed, ha nem, én rossz szàndékbòl írtam amit írtam, de eztmeg te nem tudtad értelmezni, sajnàlom.
14/14 anonim válasza:
Vagyis NEM rossz szàndékbòl, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!