Akinél fogzás miatt felborultak a dolgok visszaállt minden a rendes kerékvágásba mikor kibújt a fog ( legalább ideiglenesen )? Mit tehetnék az éjszakai felkelések ellen?
Nem akarlak elkeseríteni, de el foglak. :( :)
Születésétől kezdve átaludta az éjszakát a lányunk, majd fél éves korban elkezdődött a buli, most másfél éves és még mindig tart. Az 1 év alatt, mióta fogzik, eddig tegnapelőtt aludta át az éjszakát először. Én azt szoktam csinálni, hogy addig nem teszem le aludni, amíg nem lesz hulla fáradt. Ha ez 8-kor van akkor 8-kor, ha este 11-kor, akkor akkor. Inkább kitolom a napot, játszok vele még este is, mert tudom, hogy elaltatni lehetetlen addig, ezért nem erőlködök. Amikor már nagyon dörzsöli a szemét, ásítozik, olyankor megy a kádba. Ott negyed óra, majd vacsora. Mindig bealszik, nagyon ritka, hogy nem. Persze éjjel így is kel, van hogy csak egyszer, de van hogy 4-5ször. Ilyenkor bemegyek, visszaadom a cumit, hátha. Ha nem jön be, adok neki vizet. Simogatom, suttogok. Ha egyre jobban sír, akkor kiveszem, és ha a kezemben is sír, akkor adok neki Dentinoxot. Nem mindig hat sajnos, de a Panadol azért már igen. A doki amúgy azt mondta, hogy a Nurofen sokkal jobb, mert az gyulladáscsökkentő is. Úgyhogy azt próbáld ki szerintem, ha még nem tetted. :) És kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!