Lehet fogzás idején fájdalom ellen Nurofent adni megelőzés céljából?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkor szabad adni, ha már látom, hogy fáj neki? Mert lefekvéskor még minden oké, elalszik a kisfiam, de általában éjjel szokott elkezdeni fájni neki, de nagyon.2011. jan. 20. 16:50
1/2 anonim válasza:
Én addig még át nem törte neki az ínyt minden este adtam neki (4 alkalom) de csak lefekvés előtt, így nem kel fel éjjel. -napközben meg kenegettem neki Dentinox-al.
2/2 anonim válasza:
Igen lehet, de csak a tájékoztatón megjelölt mennyiséget, és csak azon a pár napon, amíg tényleg nagyon szenved a kicsi. A fogak kibújása hullámokban történik, pár napig fáj neki, aztán pár napig nem. Ha azt látod napközben, hogy a kicsid jól van, akkor éjszakára se adj neki gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!