Hany honapos kortol ajanlott hasznalni a borostyan nyaklancot a babaknak fogzas ellen? Es valoban hasznal nem sirnak annyit?
Szióka.Egészen kicsi kortól ráadhatod, ne aggódj nem fullad meg tőle, mint azt sokan hiszik.Kisfiamnak kb 6 hónaposan vettük, akkor hallottam róla, azóta is hordja, most 13 hónapos.jelenleg 8 foga van és kb 4 jön egyszerre, de semmi gond nem volt eddig vele, nem nyűgös, nem sír.Azt nem tudom, hogy a lánctól-e, vagy amúgy sem fájna neki, de azért rajta van.Nem piszkálja, mint ha ott sem lenne.Viszont sokan nézték már emiatt kislánynak:)
Főleg hajvágás előtt, mert szőke göndör fürtjei voltam és hatalmas szempillái:)
13:35 -ös vagyok újra.Arra figyelj, hogy igazi legyen, ne műanyag, mert akkor tuti semmit nem ér.Ezek amúgy egyenként vannak csomózva és tekerős a vége.
Üdv:Ancsy
Bocsi, offolok.
Hol lehet kapni, és mennyi az ára?Valaki tudja?Mi már nagyon szenvedünk egy hónapja.
Álltalában ékszerboltban árulnak, vagy esetleg gyógynövényboltban, az ára változó, de kb 3-4ezer közt van:
Ancsy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!