Beoltatjátok 1 éves gyermeketeket H1N1 ellen?
Már engedélyezett az oltás nekik is.
A fővárosban élünk, a kisfiam nem jár közösségbe, de mi igen, és a nagyszülők közül is dolgoznak iskolában, kórházban. Mit tennétek? Rettegek, hogy megbetegszik, sosem bocsátanám meg magamnak, de azt sem, ha az oltóanyagtól lenne beteg.
100000 ILYEN KÉRDÉS VAN! Keress rá! Nem unjtátok már? Tesztek a szabályokra is...
És most pontozzatok le nullára, hogy milyen gonosz vagyok xD
Napi 20 kérdés van ezzel kapcsolatban feltéve.Ha én azt irom,beoltatom a sajàtomat,te is veszed a bàtorsàgot?Nem,ez nem igy müködik.Nem megbàntani akarlak,de minél több az ilyen kétségbeesett kérdés,annàl bizonytalanabb lesz mindenki.Van aki irja soha,van aki irja igen.Én azt tudom mondani,halgass a szivedre,zàrj ki minden màst a gondolataidbol,és döönts te magad.
Mindkét megoldàs mellett vannak negativ,pozitiv dolgok.
Arra kérdésre, h unom-e a témát: Egyáltalán nem unom, sőt. Mivel aggódós típus vagyok, szeretek utánaolvasni/kérdezni mindennek. Teszem ezt többek közt azért is, mert pl egészen mást mondanak az orvosok Szegeden, mint nálunk a 13. kerületben.
És nem, nem veszem a bátorságot, hogy beoltassam a gyerekem, csak mert Kiss Mariska aszongya, csak tudod tájékozódom, erre van a net.
Egyébként nem pontozlak le, nem szoktam pontozgatni, de úúúúgy elveszi egy-egy ilyen válasz az ember kedvét bármitől is.
A többi válaszadónak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!