Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beoltatjátok 1 éves gyermekete...

Beoltatjátok 1 éves gyermeketeket H1N1 ellen?

Figyelt kérdés

Már engedélyezett az oltás nekik is.

A fővárosban élünk, a kisfiam nem jár közösségbe, de mi igen, és a nagyszülők közül is dolgoznak iskolában, kórházban. Mit tennétek? Rettegek, hogy megbetegszik, sosem bocsátanám meg magamnak, de azt sem, ha az oltóanyagtól lenne beteg.

2009. nov. 11. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
na én pont igy vagyok ezzel,de kislányom 18 hos lesz hamarosan és nem oltatom öt se ,és magunkat se,mi igy döntöttünk.
2009. nov. 11. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekünk 2 éves van, ő nem kapott, mi felnőttek igen, és a nagytesók is.
2009. nov. 11. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
28%

100000 ILYEN KÉRDÉS VAN! Keress rá! Nem unjtátok már? Tesztek a szabályokra is...

És most pontozzatok le nullára, hogy milyen gonosz vagyok xD

2009. nov. 11. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Napi 20 kérdés van ezzel kapcsolatban feltéve.Ha én azt irom,beoltatom a sajàtomat,te is veszed a bàtorsàgot?Nem,ez nem igy müködik.Nem megbàntani akarlak,de minél több az ilyen kétségbeesett kérdés,annàl bizonytalanabb lesz mindenki.Van aki irja soha,van aki irja igen.Én azt tudom mondani,halgass a szivedre,zàrj ki minden màst a gondolataidbol,és döönts te magad.

Mindkét megoldàs mellett vannak negativ,pozitiv dolgok.

2009. nov. 11. 16:56
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Igen,én már beoltattam a kislányom meg magunkat is.Amúgy mi egy kisvárosban lakunk de itt már többszáz gyereket is beoltottak!
2009. nov. 11. 17:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Arra kérdésre, h unom-e a témát: Egyáltalán nem unom, sőt. Mivel aggódós típus vagyok, szeretek utánaolvasni/kérdezni mindennek. Teszem ezt többek közt azért is, mert pl egészen mást mondanak az orvosok Szegeden, mint nálunk a 13. kerületben.

És nem, nem veszem a bátorságot, hogy beoltassam a gyerekem, csak mert Kiss Mariska aszongya, csak tudod tájékozódom, erre van a net.

Egyébként nem pontozlak le, nem szoktam pontozgatni, de úúúúgy elveszi egy-egy ilyen válasz az ember kedvét bármitől is.

A többi válaszadónak köszönöm.

2009. nov. 11. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Igen, az orvosok biztos mást mondanak. De itt nem orvosok vannak csak egyszerű emberek. És akik unják, azok nem válaszoltak az előző kérdésekre sem. Ugyanazok írnak neked, akik az eddigi 1000 kérdésnek, szóval itt újat nem tudsz meg. Van aki beadarja, van aki nem.
2009. nov. 11. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
26%
nem megbàntani akartalak,de ird be a keresöbe h1ni,eddig 222 darab kérdést irtak ki ezzel kapcsolatban.
2009. nov. 11. 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
A második vagyok. Azért kíváncsi lennék, miért pontoztatok le. Mert a 2 évesemet nem oltattam? Mert magunkat igen? Vagy nem a kérdésre válaszoltam? Vagy egyszerűen suttyók vagytok?
2009. nov. 11. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Az én nagyfiamnak autóimun betegsége van,és középiskolás.Ma voltunk kontrollon és megkérdeztem a kezelőorvosát,és ő azt javasolta,hogy igen oltassuk be+a szezonálissal is(ez a vélemény a szakemberek javaslata,ami még néhány hete az volt,hogy ne oltassunk.De olyan mértékű a járvány,hogy a szakvélamény megváltozott).A párom tűzoltó ő magkapja,a kicsi fiúnk 18 hós én 7 hetes terhes.Szerintem minket itthon lévőket nem oltatjuk be.Legalábbis a doki néni azt javasolta,hogy ha a közösségbe járók,dolgozók be vannak oltva akkor talán mi sem kapjuk el!
2009. nov. 11. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!