Aki már többször volt babás:egyforma volt a terhességed? Ha az elsőnél voltak rosszulléteid, voltak a másodiknál is?
Figyelt kérdés
A lányommal hánytam nagyon sokat,és a kávé szagától is rosszul voltam ( zárójelben megjegyzem a szexet sem kívántam az elején ).Most derült ki,hogy nem a szülés miatt rendetlenkedik a menzeszem,hanem valószínű baba,de ezek közül semmi nem jelentkezett.Dél után megyek dokihoz,ott derül ki,hogy baba van e a dologban.Igazából félek,hogy betegség,épp a fenti tünetek hiánya miatt.Butaság aggódnom?2009. nov. 11. 12:25
11/15 anonim válasza:
Szia.Nekem 2 gyerkőcöm van.Az első kisfiú,akivel a 6-10.hétig kórházban kellett feküdnöm mert a vizet is kihánytam,olyan hányós és legyengült voltam.Aztán ahogy betöltöttem a 10.hetet,mintha elvágták volna.Kislányommal ugyancsak hányós voltam a 6.héttől,de sajna kb a 16.hétig.Utána sem mult el teljesen,havonta egyszer váratlanul elkapott valahol szagra vagy izre.Sztem alkat kérdés.Én amugy előtte sosem voltam hányós tipus,és azóta se.Minden jót!!
12/15 anonim válasza:
Szia.Már írtam 2szer is.Na baba????
13/15 A kérdező kommentje:
Szia!Baba :D úgy 4-5 hetesre saccolta a doki,két hét múlva kontroll,akkor mondja biztosra !
2009. nov. 12. 11:11
14/15 anonim válasza:
Hát akkor gratulálok.Utolsó voltam.
Sosk sok erőt és egészséget!!!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon kedves Tőled!Nektek is minden jót!:)
2009. nov. 13. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!