Aki már többször volt babás:egyforma volt a terhességed? Ha az elsőnél voltak rosszulléteid, voltak a másodiknál is?
Szia.
Első babám fiú.Kávé szagtól forgott a gyomrom,azóta csak tejeskávézom.Különösebb rosszul létek nem voltak,csak szokásos.Kis gyengeség.álmosság,hangulatingadozás,majd gyomorégés.
Most 13 hetes vagyok,sikerült már hánynom is,a tejeskávé ne, gond,szagoktól hányingert kapok,a gyomrom olyan mint a mosott ka..i,hulla vagyok és sorolhatnám.
És ha babás vagy?Írd ám meg!!!!
Ja,sex a fiamnál kívántam férjem minden nap együtt is voltunk.Most meg... :):(
Ja,én majd holnap megyek Uhra.
Tesztet csináltál?
Tesztet csináltam,mind2 pozitív lett.Nem vagyok paranoiás,de tudom,hogy más oka is lehet a pozitív tesztnek.
Jajj lenne már este,hogy biztosan tudjam mi van!
Nekem mind3 terhességem tök ugyanolyan volt, hánytam több hónapig, szédültem stb. 2 lányom és 1 fiam van.
Szerintem egyéni dolog függvénye, ki hogyan éli meg a terhességet. Erre nem lehet egyértelmű választ adni, csak tapasztalatokat fogsz hallani :)
Mind kétszer émelyegtem,általában dálutántól lefekvésig, összesen háromszor-hárosmszor hánytam.
De mindezek már csak a tesztek után jöttek.
előz
Első fiú, második lány 9 év korkülönbséggel, a kicsi 8 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!