Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám kezelni 10 hónapos...

Hogy tudnám kezelni 10 hónapos babáim igen súlyos hisztijeit?

Figyelt kérdés
A védőnő, orvos azt mondja hogy hagyjam a kiságyba sirni őket, megpróbáltam már ezt is de nem akarják abbahagyni, múltkor háromnegyed órát hisztiztek és az istenért se akarták abbahagyni. Be szoktam dobálni hozzájuk egy csomó játékot, zenét teszek be nekik, éneklek...komolyan már mindent kipróbáltam és amig nem veszem ki őket addig toporzékolnak. Nem értem hogy mitől lehet ez mert nem vettem őket sokszor ki az ágyból meg semmi ilyet nem csináltam ami ilyet válthatott volna ki belőlük. Bejövök a szobába ahogy meglátnak elkezdenek orditani, kimegyek a szobából orditanak, felülök az ágyon meglátnak orditanak. Mikor kiveszem őket akkor meg mosolyognak, nevetgélnek és ahogy a kiságy közelébe megyek és érzik hogy be akarom tenni őket megint rákezdenek. Segitséget szeretnék kérni az anyukáktól hátha velük is történt ilyen és hátha ők tudták kezelni. Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 15. 10:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szerintem itt senki nem akart megbántani..többek között én sem.Azért itt tapasztalt anyukák írogatnak, és átéltünk már ezt azt.Azt sem tudom miből gondolod hogy egy 2 évessel könnyebb??Én is azt hittem mikor ekkora volt mint a tiéd..és nem.Ha lehetséges még jobban igényli a figyelmet.

És egyébként nem is másznak a picik?Üvegből van nálatok minden?Vagy tiszta lépcső a lakás?Attól mert nem tudnak járni, attól még simán elmászkálgathatnának.A fiam 10 hónapos..igaz ő már jár, de ameddig csak kúszott mászott addig is lent volt a földön.

Meg azt írod hogy délután alszanak 1 órát!!!Szülőként meg kell tanulni praktikusnak lenni..legalább főzésileg..én 1 óra alatt összerakok egy 3 fogásos ebédet/vacsorát.Múltkor bevásárlással együtt kész voltam egy paprikás krumplival 1 óra alatt.Arról nem is beszélve, hogy egy pörköltet simán odarakok egy filmnek a reklámszünetében.

Mindent lehet, csak akarni kell..

A sírni hagyás az meg nem gyengén kegyetlenség..ha ezt folytatod, a gyerekeid eltávolodnak tőled.Egy babának nem azt kéne megszoknia hogy nem számíthat az anyukára, hanem azt hogy mindig számíthat.Sokkal nyugodtabbak az olyan gyerekek akiket nem hagytak sírni..hidd el.Nekik még csak annyit fog fel az agyuk, hogy anya VAN-anya NINCS..a miért őket nem érdekli.Pont nem érdekli őket, hogy mosol, vasalsz, főzöl vagy bármit csinálsz..nekik az a lényeg hogy veled legyenek..ennyi a kulcs.

Amúgy ez a szeparációs szorongás..keress rá Google-ban.

2013. okt. 16. 16:14
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem is másznak még a babák?
2013. okt. 16. 21:48
 23/30 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy lesz aki félreérti :D dehogynem mászkálnak, állnak is már csak nem mennek maguktól ...
2013. okt. 17. 09:44
 24/30 anonim ***** válasza:
Hát ez az. Nem csak akkor kell egész nap kint lenniük, ha már egyedül járnak. Pont ezért kérdeztek rá többen is. Egy mászó, bútorok mellett álldogáló gyerek természetes, hogy nem viseli el a kiságyat nappal. Gondolj bele, mennyire unalmas lehet az nekik.
2013. okt. 17. 12:23
 25/30 A kérdező kommentje:
Olvass elörébb és ne olyanokat magyarázz amiröl volt már szo. Mint irtam is kint szoktak lenni elég sürün földön is meg kis kompjukba is. De már nem irom le még egyszer a kérdésemet meg amiért ide irtam.... Szoval köszönöm az eddigi válaszokat nincs szükségem többre :) Akik meg örleteket irtak azokat ki fogom probálni.
2013. okt. 17. 13:02
 26/30 anonim ***** válasza:
Tudod mit, ha ilyen sértődékeny vagy, akkor hallgasd a bömbölést. Nem akartam rosszat, mint ahogy itt senki sem, de Te csak a kifogásokat keresed, ahelyett, hogy elfogadnád, hogy nem jól csinálod. Legyen szép napod.
2013. okt. 17. 13:05
 27/30 A kérdező kommentje:
neked is legyen szép napod :))
2013. okt. 17. 13:12
 28/30 anonim ***** válasza:

"Ha már járkálnának egyértelmü hogy egész nap kint lennének, kiságyat el is hagynám már. Ezt várom hogy kint legyenek sokat de ebben a lakásban ez sajnos nem megoldhato."

Kedves..folyamatosan saját magad kavarod a sz..rba!!Ha még is olyan sűrűn vannak kint, akkor még is ezt miért írtad?Eldönthetnéd hogy még is mit csinálsz, mert az írásaidból csak az látszik, hogy egy kész káosz vagy..ebből adódóan még is a babád miért lennének nyugodt kiegyensúlyozott gyerekek???Hát így sehogy.

2013. okt. 17. 14:24
 29/30 A kérdező kommentje:
Olvass jobban kedves hozzászolo :) Valoszinü hogy a szövegértéseddel lehet itt a probléma de nem baj, elmondom még egyszer hátha érthetöbb lesz számodra is :))) Ha JÁRKÁLNÁNAK a két lábukon, tudod ahogy te is teszed azt, akkor egész nap kint lennének mert mindenhova utánam jönnének :) És ezt várom hogy már a KÉT LÁBUKON JÁRKÁLJANAK :D igy gondolom érthetö voltam :) Ha nem akkor sajnálom de veled van a probléma :) Nha üdv
2013. okt. 17. 15:47
 30/30 anonim ***** válasza:

Basszus..de azt írtad MÁSZNAK!!!Akkor most mi van????Mászva nem mennek utánad??Nem velem van a baj, hanem a te felfogásoddal..de most már kételkedek abban is, hogy egyáltalán tudod hogy mit magyaráz itt mindenki.És ha 1 éves korukig el sem indulnak akkor addig csinálod ezt???Gratulálok..

Az én szövegértésemmel semmi baj, viszont a te értelmi szinteddel már vannak problémák.Azért nem lennék arra büszke, hogy egy ilyen alap problémát képtelen vagyok megoldani, és utána még a tanácsadókat is leugatom, mert én vagyok a tökéletes és egyébként is a gyerek a hisztis nem én vagyok a hülye ember...gratulálok..

Azért itt nem kezdő anyukák írogatnak..és most hidd el az összes fogja a fejét az írásod láttán.

2013. okt. 17. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!