Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám kezelni 10 hónapos...

Hogy tudnám kezelni 10 hónapos babáim igen súlyos hisztijeit?

Figyelt kérdés
A védőnő, orvos azt mondja hogy hagyjam a kiságyba sirni őket, megpróbáltam már ezt is de nem akarják abbahagyni, múltkor háromnegyed órát hisztiztek és az istenért se akarták abbahagyni. Be szoktam dobálni hozzájuk egy csomó játékot, zenét teszek be nekik, éneklek...komolyan már mindent kipróbáltam és amig nem veszem ki őket addig toporzékolnak. Nem értem hogy mitől lehet ez mert nem vettem őket sokszor ki az ágyból meg semmi ilyet nem csináltam ami ilyet válthatott volna ki belőlük. Bejövök a szobába ahogy meglátnak elkezdenek orditani, kimegyek a szobából orditanak, felülök az ágyon meglátnak orditanak. Mikor kiveszem őket akkor meg mosolyognak, nevetgélnek és ahogy a kiságy közelébe megyek és érzik hogy be akarom tenni őket megint rákezdenek. Segitséget szeretnék kérni az anyukáktól hátha velük is történt ilyen és hátha ők tudták kezelni. Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 15. 10:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
nagyon kevés az a baba aki igy ellenne kiságyban ha nincs ott az Anya. Szeritnem ezt ne várd tőlük. Elhiszem hogy nem jó kedvedből csinálod de erre nem fogod tudni rászoktatni őket.... Egy járóka sem fér el és abba ugy leraknád öket hogy lássanak amig főzől???
2013. okt. 16. 09:23
 12/30 A kérdező kommentje:
az a baj hogy konyhába semmiféleképp nem fér el. de vettünk nekik baby kompot aztán abba szoktam tenni öket de kimegyek konyhába ugyan ugy elkezdenek sirni :(
2013. okt. 16. 11:59
 13/30 anonim ***** válasza:
nem tudsz akkor fözni ha alszanak? avgy korábban felkelni reggel? sok anyuka csinálja igy mert máshogy nem tudja megoldani. Ami még megoldás ha rendelsz kaját és nem fözöl napi szinten. vagy elöre fözöl nagy adagot hogy ne kelljen naponta.
2013. okt. 16. 12:22
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj..azt írod kicsi a konyhád..képzeld nekem is.Teljesen mindegy mekkora a lakás, a gyerekek úgy is a fenekedbe akarnak lenni, mert ez ilyen ebben a korban.Nekem is mind a 2 gyerekem állandóan rajtam csüng.Lányom imádja nézni mit csinálok, a kisfiam pedig akadály pályát csinál nekem az amúgy is akkora konyhában, hogy ha már 2 felnőtt van bent akkor már az több a soknál..Páromat pl rendszeresen kitessékelem onnan..mert tényleg nem férünk el.De sose zárnám be egyiket sem.Meg kell tanulni így élni.Persze könnyebb úgy csinálni a dolgokat hogy nincsenek ott, de így izgalmasabb! :) Találj ki nekik valami elfoglaltságod.Rakd őket magad mellé, és adjál valamit a kezükbe amit szeretnek..az én fiam imádja pakolgatni a lábasokat is..és persze ilyenkor jön mellé a 2 éves kislányom is, mert ő nem maradhat ki semmiből..persze ezt is akkor mikor főzök..és amikor kinyitják a szekrény ajtót, akkor annyi helyem sincs hogy végig sétáljak a konyhán..amúgy ez is panel konyha..

Ne haragudj..de ne kifogásokat keress, hanem megoldást!!Mert ha nem tudod megoldani most a dolgot, akkor ez később se lesz máshogy.De tényleg nem akarlak megbántani.

2013. okt. 16. 12:35
 15/30 A kérdező kommentje:
délután egyszer szoktak aludni és akkor is max 1orát, akkor inkább takaritani szoktam. Rendeljek ételt?!!! mi vagyok én milliárdos?:D =/ Ikrek mellett rendeljek ételt mikor én ugye nem dolgozom csak a párom. Ez nagyon nagy butaság volt. Felkelni meg nem kelek korábban mivel igy sem alszanak egész éjszaka igy örülök hogyha tudok egy keveset aludni. Kérem mellözzék az ilyen hozzászolásokat. Köszönöm :)
2013. okt. 16. 12:36
 16/30 A kérdező kommentje:
Az utolso hozzászolonak annyit hogy nem kifogásokat keresek hanem segitséget kértem, hogy hátha más anyukával is elöfordult ilyen, nem az ilyen hozzászolásokra voltam kiváncsi ami azt tükrözi hogy rossz anyuka lennék mert ahogy te fogalmaztál " bezárom " öket...
2013. okt. 16. 12:39
 17/30 anonim ***** válasza:
Nálunk például nagyon jó helyek vannak, ahonnan lehet rendelni ételt és ha kiszámolom sokkal jobban jövök ki, mintha otthon főzögetek. Egyáltalán nem volt butaság, amit írt a válaszoló, aki segíteni szeretett volna neked. Sajnos úgy tűnik, hogy egyetlen javaslatot sem vagy hajlandó elfogadni. Az viszont tény, hogy 10 hónapos gyerekeket nem lehet és nem is szabad a kiságyba zárni, mert nem viselik el arról nem beszélve, hogy akadályozod a mozgásfejlődésüket. Ha viszont Te más megoldáson nem is vagy hajlandó elgondolkodni, akkor nincs más, hallgatod, ahogy sírnak. Te tudod.
2013. okt. 16. 12:53
 18/30 anonim ***** válasza:
Miért zavar ha ott mászkálnak a lábadnál? mit nem adnék azért ha az én babám is ellene ugy hogy csak játszik. Enyém egy éves de ordít a lábamnál főzés közben hogy vegyem fel. A tieid legalább elvannak és annak örülj. Amugy adj a kezükbe fakanalat meg műanyag edényt és te is csináld a dolgodat. A mugy wc re is 2 gyerekkel járok,mert van egy 2 és fél évesem is. miért is raknám be őket a akiságyba? nem értem mitől félsz? miért nem mászhatnak szabadon? nem kell mindíg ott lenned velük,hagyj nekik egy kis szabadságot is. ha cendben vannak nagyon,na akkor nézz rájuk mert akkor rosszalkodnak :-) kapcsolj nekik néha egy kis zenét,mesét. előbb utóbb a kiságyat is kinövik,akkor hova rakod őket? amugy a nagyobb lakásba mégugyse látsz rájuk. Kicsit legyél lazább.minden jót
2013. okt. 16. 13:43
 19/30 anonim ***** válasza:
Bocs ha segiteni akar az ember. Mi itt több alternativát adunk de neked egyik sem jó. Olyan módszer nincs amivel elvannak majd neked hosszú percekig, fél óráig a kiságyban nélküled. De kivánom neked hogy megtaláld ezt a módszert.
2013. okt. 16. 13:52
 20/30 A kérdező kommentje:
utolso elöttinek köszönöm a válaszát, egyedül az övében éreztem azt hogy nem """"bántoan""" probált irni. igazábol mivel 10honaposak ezért nyilván még nem járkálnak...vagy hát gondolom vannak olyan csöppek akik ilyen idös korban már járnak, nem tudom :) Ha már járkálnának egyértelmü hogy egész nap kint lennének, kiságyat el is hagynám már. Ezt várom hogy kint legyenek sokat de ebben a lakásban ez sajnos nem megoldhato. multkor védönö (volt már vagy 4 védönönk mert mindig cserélgetik öket-.- egyik nyugdijbament, másik csak helyettesitett stb) és mindegyik azt mondta hogy hagyjam a kiságyba sirni öket mert ez náluk hiszti és mivel nem szeretném bent hagyni öket mert nem birom 5percnél tovább hallgatni hogy sirnak ezért kértem a segitségeteket. még egyszer mondom hogy 10honapos babákrol van szo, nem pedig másfél 2éves csöppekröl. És aki meg azt irta hogy nekem egyik ötlet sem felet meg az valoszinü azért érezheti igy mert probálom felvázolni a helyzetet. Ki fogom probálni azért amiket mondtatok hátha beválik...még ha minimálisan is már annak nagyon örülnék.
2013. okt. 16. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!