Hogy tudnám kezelni 10 hónapos babáim igen súlyos hisztijeit?
Minek teszed őket a kiságyba??Elhiszem hogy nehéz 2 picivel..de akkor is!
Hagyd őket flangálni a lakásban.Pakolj el minden veszélyeset, és hagyd őket érvényesülni.
Nekem egy 2 éves lányom van, és egy 10 hónapos fiam.A kicsi rendszeresen szétpakolja a lakást, de ez a dolga.Ott van mikor főzök..Amíg pakolom a mosógépet szétpakolja a ruhákat...stb.
Véleményem szerint azért sírnak, mert parkoló pályára teszed őket.Folyamatos változáson mennek keresztül..azért mert eddig szerettek valamit, lehet mostantól a legnagyobb ellenségük lesz.
Foglalkozz velük sokat.Mikor sírnak ölelgesd meg őket..hidd el ha érzik hogy számíthatnak rád, és szereted őket meg fognak nyugodni.
Ja és mivel a nagylányomnak már egy raktárra való játéka van, ezért elmondhatom, hogy hiába minden játék..egy üres flakonnál, vagy a porszívó gépnél nincs jobb játék.Dobálhatsz te be bármit, ha le se sz..rják!
Én is pont azt akartam kérdezni, hogy miért teszed őket a kiságyba? Nálunk a kiságy csak az alvásra való, ott nincs játék. Az én lányom is 10 hónapos, és hatalmas a térigénye, állandóan bemássza az egész lakást, alig győzök futkosni utána. Nem viselné el, hogy a kiságyba legyen, hiába dobálnék be neki játékokat.
Pont abban a korban vannak, amikor nem a játékok érdeklik őket, hanem mindent felfedeznek.
Tedd bababiztossá a lakást, vagy minimum 1 szobát és hagyd őket felfedezni, mászkálni, biztosabb jobban lekötné őket, mint a kiságyban való időtöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!