Csak én értek egyet?
Hát, nálam a humor nem itt kezdődik, bocs :)
Ez olyan egyszerűbb fajta humor, amolyan hűdefaszavagyokésmégviccesis.
Egyébként pont így van- mert mindig csak beszólást kap mindenért az ember mindekitől.
Vicces írás - vagy nem is tudom??
Ha belegondolunk itt is hány és hány vita van a császár-kontra-sima szülésről- az altatásról- kiságy-különszoba-közöttünk, hogy a szoptatásról már ne is beszéljek....
Szívesen olvasom az összes választ mert sok ó dolgot írtok számomra. Igen ezt nem kéne ennyire véresen komolyan venni. Rávilágít arra h akármit csinálsz a környezetedben úgyis lesz olyan ember aki bele tud kötni. Ez amolyan ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor azért. Itt nem kell felháborodni h ezzel takaróznak. Én nem takarózni akarok vele és akik válaszoltak sem hiszem h azért írtak mert ezzel védik a hibáikat és le van tudva. Ez ha megérted akkor csak annyi h tényleg csinálhatsz bármit úgyis lesz olyan aki beleköt akár az élő fába és meg tudja magyarázni miért is vagy sz..r!!
Az meg h már ezer éves a cikk sajnálom én még csak most bukkantam rá. Gondolom neked már idősebb a gyerkőc-gyerkőcök ha már 3 évvel ezelőtt is láttad. Mivel az én lányom még csak 8 hónapos tudok még ismeretlent találni a neten hiába régi.
És valóban úgy van ahogy egy másik válaszoló írta h tényleg csak mással tudunk foglalkozni ki mit és hogyan csinál ami persze biztos h hülyeség ha nem ugyanúgy csinálja ahogy mi.
A másik meg h vki írta h régebben olvasta h a kérdező a saját 5 hónapos babáját verte. Én értem h ennyire ne essünk a témába túlzásokba nem erről szól a cikk de én értem mi volt vele a mondanivalója. H még ebbe is megoszló a vélemények hiszen ilyen szörnyű tettben is képesek bántani és védeni is vkit. Hamarabb köpik le mint h segítsenek. Mindenesetre ebbe nem szeretnék állást és véleményt foglalni mert nem erről szól most a kérdés. Így nem is mennék bele.
Ez h humor a cikk hát igen aki be tudja ismerni saját hibáját és képes belőle tanulni az tud ezen nevetni és szórakoztató számára ez a cikk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!