Van itt olyan aki nem szeretne második babát?
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy mások is így vannak e ezzel. Nem anyagi okokból nem szeretnék második gyereket, hanem nem is tudom egyszerűen a kislányom lefoglalja az egész időmet. Ne értsetek félre imádom, meghalnék érte! Nagyon szeretem a gyerekeket, de egyszerűen nem birom magam rávenni, hogy szűljek még egy gyereket. A szülésem sem volt szörnyű, bár a terhességem nem volt probléma mentes.
Na most a férjem nagyon szeretne még egy kisbabát (igaz nem azonnal, talán jövőre) Néha én is eljátszom a gondolattal, hogy mi lenne ha lenne még egy gyerekünk, főleg mikor itt látom hogy a kismamák felteszik a pozitív tesztjükről készült képet és annyira boldogok, és velük együtt örülök én is de komolyan :) És visszagondolok arra, hogy mennyire boldog voltam mikor pozit teszteltem. Szeretném újra élni megint, de aztán hirtelen megváltozik a gondolatom, hogy áá nem még egy gyerek nem.
Volt valaki ilyen helyzetben?
És az a legidegesítőbb, hogy mindenki azt kérdezgeti, na mikor jön a kistesó? Ettől a falnak tudnék menni!
2 gyerekem van,nem voltak hasonló gondolataim,de azért írhatok?:)
Szerintem ne hallgass másokra!Neked kell kihordani,megszülni és aztán te leszel otthon velük!Te ismered a határaidat!
Ez a döntés csak rád és férjedre tartozik!
Nem tudom mennyi idős most a kislányod(gondolom pici),de azért hidd el,ahogy nő,az érzéseid is valószínű változnak.
Ahogy visszagondolok mégis voltak hasonló érzéseim...tudtam,hogy szeretnék 2.gyereket,de féltem tőle,mert nehéz volt a szülés(legalábbis így éltem meg) és nagyon nehéz volt a babakor.Mégis most a pici 10 hónapos és alig várom,hogy el tudjunk költözni nagyobb lakásba,mert már nagyon szeretnék még egy tesót:)
Annyit elmondhatok, hogyha lenne tesó,tuti felnőnél a feladathoz!!!Én sem tudtam elképzelni milyen lesz,hogy fogom csinálni a dolgokat,de belejöttem,és nagyon élvezem:)
Most nem kampányolni szeretnék a 2. gyerek mellett,mert tartom amit írtam,hogy ne hallgass kívülállókra, csak azért írtam le,hogy ne abból indulj ki,hogy most kitölti az egész napod és mi lenne ha lenne 2. ...megoldanád:)
Mennyi idős a babátok?
Nekünk 2 éves a lányunk. A férjemmel már előre megbeszéltük, hogy csak azért nem lesz második, mert "kell a testvér" (miért, a második gyerek csak valami kiegészítő, egy új játék a meglévőnek??) meg mert a rokonok, barátok mondogatják. Persze mondogatják, de sajnos nekem és a férjemnek is olyan testvér jutott, hogy elég felhozni őket és elhallgatnak a beszólogatók.
A testvér nem garancia a boldog gyerekkorra és sikeres életre.
Nekem szép terhességem és szülésem volt, élveztem az itthon töltött 2 évet is. Valószínűleg lesz majd még gyerekünk, mert szeretném újra átélni ezeket a dolgokat. De még nem most. Most még nem érzem késznek magam erre újból, most még szeretném élvezni a mostani életem. Szerintem ehhez senkinek semmi köze.
Pont mintha csak én írtam volna ki a kérdést.
Ugyan ez van velünk is.Imádom a lányunk,nagy boldogság ő nekünk.A férjem már tervezi a tesót.Jövőre szeretné.Én viszont nem.Borzasztó terhességem volt,viszont csodaszép szülésem.A lányommal nagyon nehéz,akaratos,hisztis kislány.
Néha én is vágyom egy második babára.Egy szép pozi tesztre,
De aztán újra előjön,hogy nem,mégse akarok több gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!