Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. van valami jó tanács...

Wishmay kérdése:

S. O. S. van valami jó tanács vagy tipp, ha elszakad a cérna?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyellem, hogy kiírom ezt a kérdést, de nem tudok mástól tanácsot kérni.

Kislányom egy éves.

Mindig is sokat síró, nyűgös baba volt, és mindig voltak jó napjaink és rosszak is, amin ha már túllendültünk, utólag csak nevettem rajta.

Most épp egy ilyen extra rossz napunk van, tudom, hogy holnap már mosolyogni fogok a dolgon, de most pocsékul érzem magam.

Úgy kezdődött a reggel, hogy megjött a mensim, pedig csak jövő hét utánra vártam.

Aztán a ház előtt nyírták a füvet, és erre felébred a kislányom is.

Azóta folyamatosan sír, hisztizik, csak kézben lenne el.

A háztartás úszik, halomban a mosatlan, a szennyes, a szemetet is ki kéne vinni, a kislányomat ma már háromszor öltöztettem át, mert azzal szórakozik, hogy magára köpi az innivalóját.

A hasam görcsöl, nem hat a fájdalomcsillapító sem.

Körbe nézek a lakásban, és frusztrál, hogy nem tudok haladni a dolgommal, mosogatni kéne, vasalni, mosni, elrakni a tiszta ruhát, felsöpörni, de alig bírok mozdulni, úgy fáj a hasam, a lányom meg ha nem veszem fel, akkor leszedi rólam a nadrágot és közben keservesen sír. Most itt ül az ölemben de még így is sír, semmi nem jó.

Tudom, hogy mindenkinél vannak ilyen napok, és nevetni fogunk rajta később, de most már én is sírok, mit csináljak, hogy túllendüljünk ezen, mert már megőrülök úgy érzem :( :( :( :( :( :( :(

2013. okt. 4. 11:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
6. vagyok, nem vagy szörnyeteg, hidd el hogy mindenkivel megesik, még azzal is aki azt állítja hogy nem. Én néha rákiabálok a fiamra amikor látom hogy már szándékosan nyavalyog (mert ilyen is van), párszor azonnal abbahagyta, és ment játszani. Ja elmosogattam, felmostam és elhatároztam hogy jövő héttől rendelem a kaját, van itt egy hely ahol olcsó a menü, én utálok főzni (főleg amióta itthon vagyok és muszáj), utálok mosogatni, szóval ezeket megspórolom az életemből. Anyós nagyon meg fog szólni (persze csak a hátam mögött) :) Kitartás, kis idő és egyre értelmesebbek lesznek a gyerekek, állítólag majd hiányozni fog az hogy ilyen kicsik voltak.
2013. okt. 4. 14:13
 12/27 A kérdező kommentje:

Jó reggelt.

Egész éjjel sírtam.

Reggel a párom közölte, hogy milyen undorító vagyok, hogy sírok és nem csinálom a dolgomat inkább, hogy a legrosszabb anya vagyok a földön, mert biztosan nem szeretem a gyerekemet és inkább öljem meg magam. Aztán felhívta a haverja, hogy menjen neki segíteni Debrecenbe.

Most elvitte a kislányomat ki a nagyszülőkhöz, ő meg kimegy a haverjával Debrecenbe. Úgyhogy megteszem amire kért.. Köszönöm mindenkinek aki segített.

2013. okt. 5. 10:34
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson kárt tenni magadban!!!!
2013. okt. 5. 11:57
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan!!! Nem hagyhatod magára azt a pici gyermeket - egy olyan apával, aki még téged sem ért meg...szerinted ő majd hogy fogja kezelni, ha a gyereknek lesz 1-1 rosszabb napja? Csak a kezére fog rácsapni? Csak a gyerekedre gondolj, neki rád van a legnagyobb szüksége!!! Még akkor is, ha nem mindig vagytok 1 véleményen!

Én is voltam hasonló depis időszakban (általában akkor mikor megjött előtte/alatta) de el fog múlni! Hidd el van más megoldás!

A tennivalókra pedig mindig csak 1-re figyelj, ne nézd az összeset egyszerre!

2013. okt. 5. 12:02
 15/27 anonim ***** válasza:
Nyugtass meg kérlek, hogy jobban vagy és össze szeded magad!
2013. okt. 5. 13:15
 16/27 anonim ***** válasza:
Nemrég még Te nyugtattál engem és elláttál néhány jó tanáccsal - most Te próbáld ki, valahogy szedd össze magad testileg és lelkileg is, kérlek!!!
2013. okt. 5. 13:19
 17/27 A kérdező kommentje:

Végül nem csináltam nagy butaságot. Pont ma szó nélkül egyszer csak becsöngetett egy barátom. Most ment haza. Párom még mindig sehol, de fel se hívott...

Bevettem pár szem nyugtatót, de semmi mást nem csináltam végül.

Erőt adott, hogy nem hagyhatom magára a kislányomat akit mindennél jobban szeretek!

2013. okt. 5. 18:17
 18/27 A kérdező kommentje:

Hazaért a párom és közölte velem, hogy ha valami bajom van azt ne mondjam senkinek és ha nem bírom magamban tartani, akkor forduljak orvoshoz.

Megpróbáltam átölelni, sírtam és kértem, hogy csak öleljen meg de ellökött :(

Aztán azt mondta, hogy lehet, hogy haza sem hozza a kislányomat holnap :(

2013. okt. 5. 21:24
 19/27 anonim ***** válasza:

Szóhoz sem jutok... :(

Nem hiszem el, hogy milyen taplók vannak még mindig...

Ilyenkor úgy szeretnék valami nagyon okosat tanácsolni, de sajnos nincs tuti receptem.

Csak reménykedem, hogy végül mégis meg tudjátok beszélni a dolgokat és némileg rendbe jönnek a dolgok.

Remélem haza viszi neked a kislányod. Képes lenne ezt tenni azzal a pici gyerekkel?

2013. okt. 6. 08:51
 20/27 anonim ***** válasza:

Ajjaj.

Nekem úgy tűnik, hogy nem is a kislányoddal nehéz a helyzet, hanem a pároddal. Azért vagy feszült meg depis, mert vele van zűr.

Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, csak úgy tudsz helyre billenni, ha vele kibékülsz.

2013. okt. 6. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!