9 hós babának lesz baja ha tasakos levest eszik?
Figyelt kérdés
tartósitószer nélkülit2013. okt. 3. 13:37
1/13 anonim válasza:
hat en inkabb hazilevest adnek neki,de azt is csak minimalis soval vagy epp so nelkul 1 eves korig.
2/13 anonim válasza:
Baja szerintem nem lesz,de egy két darab zöldségből inkább csinálj neki te levest.Sokkal finomabb,és persze egészségesebb is.A tartósítószer nélkülit lehet a szárított zöldségre és a plusz sóra értik,de vannak még benne cuccok jócskán.Nem mondom,hogy az én másfél éves gyerekem nem evett még csokit,pörköltet...stb. :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baja, de egyáltalán nem egészséges, és fele olyan finom sincs, mint a házi! 9 hós babának marha egyszerű érteleket lehet ám csinálni, szerintem próbáld meg!
4/13 anonim válasza:
Ha nagyon nincs más lehetőséged, akkor egy alkalomba nem fog belehalni, de ne csinálj belőle rendszert. Egy egyszerű zöldségleves pikk pakk készen van, de még, ha rendelsz is valahonnan, sincs az egész 500 Ft. :)
5/13 anonim válasza:
Ilyen sz@rt még máig nem evett, pedig már 3 éves. Kevés zöldséget kissé fűszeres vízben puhára párolsz és kész a leves.
6/13 anonim válasza:
nem lesz baja, de ezekben nagyon sok (inkább rengeteg) a só... a tartósítószer nélküliekben is.
szóval én inkább a sajátomnak nem adnék
7/13 Vilcsianyuja válasza:
Ha tartósítószer nincs is a tasakban, ízfokozó még lehet benne, én még nem találkoztam olyan tasakos levessel vagy leveskockával, amiben ne lett volna legalább kétféle. A levessel pedig nem lakik jól, úgyis adnál neki még valami másodikat. Én kihagynám.
8/13 anonim válasza:
szerintem ne adj neki, tele vannak ezek fűszerrel és ízfokozóval
9/13 anonim válasza:
Elolvastad az összetételét? Még mi sem eszünk ilyen kajákat......
10/13 anonim válasza:
Tiszta só, ízfokozó, aroma. Ezek úgy néznek ki, hogy van bennük vagy 3-4% zöldség, a többi meg valami szar. Miért adnál ilyet egy babának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!