Nem koraiak ezek még 5 és fél hónaposan?
A kisfiam 5.5 hós,és már fel akar ülni.Ha félülőhelyzetbe teszem,már fel is tud ülni egyedül,de még nem tudja magát megtartani.De már akkor is próbál felülni ha fekszik.Már nagyon nem szeret feküdni.
A másik dolog pedig az,hogy ha hasra fordul,akkor már nagyon szeretne négykézláb mászni.A lábait húzza be maga alá,csak a kezével nem tudja még,hogy mit kell csinálni,ezért nem halad előre,és elkezd sírni,mert nem sikerül neki,de nem adja fel,minden egyes hasra fordulás után gyakorol.
Nem koraiak ezek a dolgok még??8 hós gyerekek szoktak ülni meg négykézláb mászni,nem tudom mit akar még 5 és fél hósan?!Vagy ez normális dolog?
Az igen kedves utolsó,nagyon ügyes a kislányod :) :)
Igen,én is azt mondtam a páromnak,hogy szerintem hamarabb fog elindulni mint 1.év. :) Viszont nekem még nem akar visszafordulni.Hasra nagyon jól tudja vágni magát,pillanatok alatt átfordul a hasára(legelőször 3 hósan fordult át hátról hasra)a hátáról,viszont hasról vissza hátra még nem fordul.Eszébe sincs.Ha az oldalán fekszik akkor vissza tudja magát lökni a hátára,de teljesen a hasáról még nem fordul vissza..emiatt aggódom is egy kicsit,mert ,,elméletileg,, 6 hós korára már forognia kellene.
Egyébként mi a különbség a kúszás és a mászás között??Kérdeztem anyukámat,de nem tudta megmondani :/
Nem azt jelenti mind a két kifejezés,hogy négykézláb mászik?
A kúszás azt jelenti, hogy úgy halad, hogy a hasa lent van a földön. Pont úgy mint a kommandósok bevetéskor. :)
Mászásnál már nincs lent a hasa, hanem négykézláb közlekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!