Két hetes babám minden szopi után be kakil? Normális ez?
Figyelt kérdés
ugy hallottam anyatejes babák egy nap egyszer kakilnak általában? nem kell ezzel foglalkozni?2013. okt. 1. 06:53
1/9 anonim válasza:
Normális. Napi 4-5 kaka van általában ilyen pici korban. Az enyém 4 hetes, még mindig napi 4 pelus tuti elmegy, van amikor több is.
2/9 anonim válasza:
Normális. Evés hatására beindul a bélmozgás. Később majd ritkábban kakil.
3/9 anonim válasza:
Ebben a korban ez a normális.
Nekünk ilyen idősen napi 6-8 pelenka fogyott.
Most 10 hónapos, még mindig van, hogy néha napi 2-3 alkalommal kakál.
4/9 anonim válasza:
Nálunk volt akár napi 8-10 kakás pelus is, fiam is minden szopi után/közben kakilt. Most 15 hónapos, a napi 3 kaka még megvan, ez is teljesen normális. Mondjuk igyekszem rostban gazdagon etetni, mert látom hogy a rokonságban egy kisfiú kétnaponta erőlködve kakál, na ő sok pizzát és tésztafélét kap. Teljesen normális a babád emésztése, arra kell figyelni, hogy ne vizes hasmenés legyen, mert az tényleg hasmenés.
5/9 anonim válasza:
Anyatejes babánál az is normális, ha napi 8-10-szer kakil, és az is, ha csak két-háromnaponta 1-szer.
Ne aggódj, minden rendben van a babáddal! :-)
6/9 anonim válasza:
jaj, nekünk is mindig volt, kivéve éjszaka, kb 3 hónapos korára állt be a napi 1x kaki, de az sem szentírás :)
7/9 anonim válasza:
Az én kisfiam tápszeres volt és kb 6-8 hetes koráig 3-4 kaki is volt. Utána beállt napi egyre aztán mióta hozzátáplálunk napi kettő van.
8/9 anonim válasza:
Örülj neki! Az én lányom is két hetes és örülök, ha kakil, mert utána nem fáj a pocija...
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. okt. 3. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!