Gyakran és sokat bukós babátokat tisztába teszitek, ha szopi alatt vagy után kakil be?
Anno én úgy csináltam, hogy büfiztettem 10-15 max 20 percig és utána lefektettem a pelenkázóasztalra. Ott vártam még 1-2 percet lesben. :)))
Ezután lehámoztam a ruhát róla és nagyon minimálisan megemeltem a popsiját, hogy arrébb húzzam a ruháját, majd a pelenkacserélnél ismét. Úgy voltam vele, hogy inkább tartson 10 percig a pelenkázás, mint kapkodjak és rosszabb legyen a helyzet.
Egyébként ilyenkor (amíg sokat bukik) célszerű olyan ruhát ráadni, amit nagyon könnyű levenni róla, ha úgy adódik!
Szia!
Én mindig evés előtt pelenkázom, ha kaki lenne közben, akkor úgy ahogy az első írta:)
De nem szokott, csak reggel:)
Ez enyém mostmár "nagy", 11 hónapos. Ő is mindig evés közben kakilt. Mi úgy csináltuk, hogy büfi után még vártunk 2-3 percet, de ő nagyon rosszul viselte a kakát a pelusban... :))
A pelenkázásnál meg az volt a trükk, hogy ilyenkor nem emeltem meg a popsiját, hanem vagy az oldalára fordítottam és úgy is tökéletesen hozzáfértem mindenhez, vagy rosszabb esetben a hóna alá nyúltam, felvettem és irány a csap. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!