Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tisztába teszitek a babátokat...

Tisztába teszitek a babátokat éjszaka is? Vagy kibírja reggelig?

Figyelt kérdés
Fürdéskor kap tisztát. Utána mikor lesz nálatok a következő peluscsere ha nem volt baleset? Az, hogy éjszaka szükség van-e cserére, függ attól, hogy eszik vagy iszik éjszaka?
2009. máj. 13. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én éjszakára jó minőségű pelust használok és csak akkor teszem tisztába ha bekakilt. Igyekszem nem bolygatni éjszaka, ha nem muszály.
2009. máj. 13. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
böven ki bírja de volt hogy ki folyt és akkor igen !
2009. máj. 13. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

csak akkor teszem tisztába, ha éber, különben nem "józanítom" ki vele

szopizni is félálomban szopizik, de ha olyankor átpelenkáznám, teljesen felébredne és nehéz lenne visszaaltatni

ritkán van baleset, az is akkor, ha reggel az első szopi előtt nem teszem tisztába (általában szopi közben rotyogtat)

6 hetes baba anyukája

2009. máj. 13. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem, isten őrizz felkelteni ezért éjszaka. Ha nem zavarja és jól alszik még ha bekakált se érdemes, mert aztán felébred és órákig altathatod az éjszaka közepén.
2009. máj. 13. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor pár hetes volt, akkor szopi előtt bepelenkáztam.

Most már átalussza az egész éjszakát, így nem keltem fel, ha kakis.

2009. máj. 13. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én este 8-kor,fürdéskor bepelenkázom és reggel 7-8-ig bírja,és úgy,hogy még 3-szor eszik is éjszaka.
2009. máj. 13. 23:21
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Csak ha bekakil, ha nem alszunk reggelig :)

6-hos anyuka

2009. máj. 14. 01:13
 8/8 anonim ***** válasza:
47%

Ha bekakilna kicserélném, de még éjjel sosem tette. Fürcsitől kibírja reggelig, pedig eszik éjjel. Sokszor akkora puttonya van reggelre. :-) De nem vettem észre hogy zavarná, szerintem jó a pelus.

6 hós kislány anyukája

2009. máj. 14. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!