Mennyi idősen kezdtétek el teával itatni a babátokat éjszaka hogy leszokjon az éjszakai evésről? Bocsi a szóismétlés miatt!
a teával pont az ellenkezőjét éred el! éjszaka nem szabad teát itatni egy babával, egyrészt rászokik és sokkal többször kelhet, másrészt elromlanak a fogai!
vizet szoktak nekik adni!
ha azért kel mert szomjas, elfogadja a vizet is és alszik tovább.
viszont ha éhes etesd meg, nem szabad "éheztetni" a babát!
6 hónapostól meg nem is lehet elvárni, hogy 12 órán keresztül ne egyen. adj neki este lefekvés előtt tejpépet aztán szoptasd meg még, ettől el fog telni :)
sok sikert
3 hónapos kora óta átalussza a kisfiam az éjszakát, párszor előfordult, hogy cici helyett a tea vagy a víz kellett csak neki, tehát szomjas volt, nem éhes. Én nem eröltettem, ő nem igényelte már az éjszakai cicizést.
Este 9-kor evett utoljára és fél 6-kor kelt újra. Keltegetni sem keltegettem soha sem.
Nem hinném, hogy a teával az ellenkezőjét éred el, nem lesz ettől teafüggő és nem emiatt fog többször felkelni. Sőt, még a fogai sem emiatt fognak elromolni.
Szerintem egyértelmű, hogy ha nem elég neki a víz, akkor az ember vagy cicizteti vagy táperszert ad neki.
ha azért kel mert szomjas, elfogadja a vizet is és alszik tovább.
Szerintem meg egy hat hónapostól már igen is el lehet várni, hogy átaludja az éjszakát. Fél évesen este tejpép volt a vacsi, aztán lefekvés előtt még cicizés és alvás reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!