8-9 hós babátokat hányszor teszitek tisztába egy nap? És éjjel is tisztába teszitek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 12:31
1/5 anonim válasza:
Én 5x, esetleg 6x teszem tisztába, éjszaka csak újszülött korában cseréltem pelust.
2/5 anonim válasza:
Négyszer cserélem a pelenkáját, éjszaka nem.
3/5 anonim válasza:
4x cserélem. Reggel 7 körültől este 9-10 körülig. Reggel ahogy átjön még nem cserélem ki rögtön, mert abba még szinte semmi sincs. Egy-másfél óra múlva már tele van:D Van egy deles cserélés, egy délután 3 körüli, meg 7-8 órakor a fürdéssal, aztán már nem cserélem. Szerencsére nem érzékeny bőrű, és még a kakát is jól tűri, persze abból ha észreveszem, rögtön kiveszem. Ébredt már úgy, hogy este kakált, de nem is nyavíkolt érte, pedig tuti éjjel kakált be valamikor. Szerencsés vagyok.
4/5 anonim válasza:
éjszaka nem cserélem két hónapos kora óta,mióta átalussza az éjszakát.naponta ötször alap esetben+extra kakánál,úgyhogy olyan 6-7 pelenka megy el egy nap
5/5 anonim válasza:
Általában 4-5 de fogzás idején több. Éjszaka nem cserélek fel se kel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!