Lehetséges, hogy nem veszik fel a 3 éves gyermeket óvodába, ha az anyuka otthon van egy pár hónapos csecsemővel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 22:32
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. Én is csak azért adnám be oviba, mert igényli a gyerektársaságot. Néha unatkozik már itthon. A félnapos ovi is jól hangzik.
2009. nov. 8. 12:35
12/14 anonim válasza:
Fel napra is jo, add csak be! de ha lehet, legyen ott egesz nap, 3 korul mesz erte! Ha jo az ovi, nem is igen akarnak hazamenni a gyerekek. Gyereknek gyerek a tarsa, veluk erzi jol magat. Ne hallgass senkire, jarj utana, add be valamelyikbe!
13/14 anonim válasza:
Miért is kellene egy 3 éves óvoda érett kisgyereknek otthon maradnia? Azért,hogy csendben megvárja míg befejezi a szoptatást,büfiztetést,altatást az anyukája?Vele egy korúakkal lehet, új játékokkal játszhat,verseket mondókákat tanul amit esetleg a szülő nem is ismer.
14/14 anonim válasza:
Persze,hogy kell a 3 évesnek a gyerektársaság!De azért azt mindenkinek be kell látnia,hogy elsőbbséget kell élvezni a dolgozó szülőknek!Én sem örülnék ha a gyerekemet egy gyeses anyuka gyerkőce "miatt" nem vennék fel!És sajnos a protekció az fontos,ha van akkor szó nélkül felveszik az oviba,még akkor is ha az anyuka otthon van.DE szerintem négyévesen már simán beveszik őket,legalábbis itt nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!