Milyen szinü ruhák férnek még bele? Kisfiura adtok:lila, sárga, piros szinü ruhákat?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 08:31
11/13 anonim válasza:
Most gyorsan végigpörgettem magamban a fiam ruhatárát. Piros nincs, mert nem szeretem, és nincs senkinek itthon piros ruhája. Lila sem dereng, hogy volna itthon. Narancssárga viszont van, citromsárga nincs, de olyan napsárga megint van.Zöld, kék, szürke, barna, most ezek a zöm.
Ilyen elveim nincsenek, hogy ezt-azt nem adok. Megnézem a ruhát, és látom, hogy tetszik-e vagy sem. A piros itthon tiltólistás, de pl. bordó-barna-fehér csíkos pulcsija van a fiamnak.
12/13 anonim válasza:
A sarga kimondottan divat szin volt iden es tavaly,tobb gyarto fiuknak szant nyari kollekcioiban is eleg meghatarozo volt a sarga(adidas,asics-foleg kekkel kombinalva,nike-szurkevel vagy kekkel kombinalva,benetton) Tobbnyire a fiam valaszthat ruhat maganak,igy egyertelmuen felkeltette a sarga az erdeklodeset.Eleg sok sarga poloja van,fekete,sotetzold vagy barna nacival,farmerrel adom ra,de sportcipot is valasztott sarga motivummal.
13/13 anonim válasza:
Fiamnak szoktam venni lila, sárga és piros ruhákat (pólót, pulcsit). Ezen kívül fehéret, kéket, zöldet, barnát, szürkét, vajszínűt hord. Feketét és rózsaszínt nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!