Milyen szinü ruhák férnek még bele? Kisfiura adtok:lila, sárga, piros szinü ruhákat?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 08:31
1/13 anonim válasza:
5,5 éves a fiam, sárgát ritkán, pirosat gyakrabban hord. (3 db pólója is piros, mindegyiken dínó van). A legújabb szerzeménye pedig a névnapjára kapott bordóslilás Barcelona FC-s pólója, természetesen szívesen és büszkén hordja.
Ő nem venne fel tipikus lila színű pólót, de láttam már olyat, akinek kimondottan jól állt.
2/13 anonim válasza:
Nekem 8 hónapos a fiam. Adok rá kéket, zöldet, sárgát, barnát, pirosat, vajszínűt. rózsaszínt lilát nem. Azt mondja rá a férjem, h nem nevelünk b*zit. De van akinek jól áll a pink és a lila is. meg hát stílus függő is a dolog :)
3/13 anonim válasza:
4 fiam van.Sarga,zold,piros,barna ,szurke,narancssarga.Lilat,rozsszint nem adok rajuk.
4/13 anonim válasza:
Lilát nem adnék ha fiam lenne,többi nem konkrét lány szín szerintem.Sárgát meg utálom,nem szívesen adnék a lányomra se,csak ha világos,de élénket sose.
5/13 anonim válasza:
Lilát nem, de a másik 2 szín eléggé unisex..:)
6/13 klopusz válasza:
Fiam a harmadik csemetém, nővérei vannak. Ennek köszönhetően a rózsaszínen kívül mindenfélét hord/hordott.
Természetesen lila pólója is van, ráadásul azt fiúcuccként vettem egy boltban (a minta is fiús rajta).
Jelenleg is van kék, zöld, lila, piros, sárga, narancssárga pólója/pulóvere. Egyedül a feketét utálom.
7/13 anonim válasza:
Lilát és sárgát nem adok rá, azok lányos színek. Pirosat igen, de csak ha van rajta valami fiús minta vagy feketével van kombinálva.
8/13 anonim válasza:
Piros, zöld, sárga, narancs, zöld, barna, bézs, kék, és ezek változatait adom a Fiamra. Lilát nem adnék, de az Apja sem engedné (habár neki van 1 lila pólója) :)
9/13 anonim válasza:
A fiamnak van 1 sötét lila pólója,volt már rajta sokszor:)Ahogy a többi szin is amit irtál.
10/13 anonim válasza:
Sárga pólót military vagy barna gatyával adok rá, pirosat elég gyakran, de lilát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!