Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a H1N1...

Mi a véleményetek a H1N1 vakcináról? Remélem senki nem adatta be, legalább a gyermekének.

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 17:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én nem oltatok, pénzt se kapok miatta, ne oltassatok, nem hat!!!!!!!!! Van nettetek, olvasatok már! Sem gyerek sem felnött nem érdemli ezt az oltást. A gyermeknek anya és apa kell. Nem? Tudom,hogy 1000000-böl 1 beteg lesz, vagy rosszabb,de ez nem az az ellen szer.Mi van a védetséggel? Jövöre nem kéne aggodni!!! Az oltó anyag nem jó!!!!!Sziasztok, sok sikert. Ja! Évek múlva nem bizonyitott,hogy miért beteg a .....
2009. nov. 7. 19:59
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem vaszekszem! Nem az a kérdés mit ehet a baba, vagy mit nem,ami egy hülyeség! Innmunitást szerez vagy mást? Ami tuti!

Rengeteg link van az oltás ellen, de rátok bízom.A szűlöket nem is de az ártatlan gyermekeket sajnálom, akikből nagyszerű felnőtt válna.Na sziasztok!

2009. nov. 7. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:
65%
neharagudj, de kedves kérdező, te nem magyar vagy, vagy csak én nem értem miket irogatsz, amúgy nem adatom be, nem is adathatnám, de ha lehetne se
2009. nov. 7. 21:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha 3 éven felüli gyermekem lenne beadatnám,de a Lányom csak 7 hónapos,így a család oltatta be magát,hogy ne hurcoljuk Neki haza a vírust,bár a városban persze így is elkaphatja,de kisebb az esély rá.
2009. nov. 7. 21:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Anyukám mesélte, hogy emlékszik régebbről egy riportra a tévében. Egy férfit mutattak be, aki testi-és szellemi nyomorékká vált egy általa szabadon választott oltás következményeként. Sajnos bizonyítottan az oltás volt abban az esetben a "hibás".

Nekem ez olyan szinten elrémisztő, hogy több történet nem is kell.

Nem adatjuk be az oltást, igyekszünk másképp védekezni .

2009. nov. 7. 22:19
 16/20 A kérdező kommentje:

21:10 gratulálok!!!

A következőnek viszont igaza van,Naná hogy árt az oltás.

Na ja! Ha az oltás tényleg véd, minek oltassam magunkat,megteszi más. Én nem kaphatom el mert nincs vírus,mert mindenki oltva van. Na persze, ha ez az az ellenanyag?

Tényleg van ennél veszélyesebb betegség, mint a h1n1. Az oltóanyagnál viszont veszélyesebb nincs,mert ő a veszély nem a vírus.

Sokan elkapták és semmi különbség nem volt az átlagos influenzánál.Talán a 3 nap helyett 4 nap láz és erős fejfájás a gyermekeknek is, de túl vannak rajta.Na pá.

Ja! Magyar vagyok! Csak megkavart, inkább csalódott és segíteni szeretnék.

2009. nov. 7. 22:53
 17/20 anonim válasza:
Nem adatjuk be sem magunknak sem a gyereknek, egyenlőre!! míg nem bizonyosodunk meg arról hogy jó döntést hoztunk.Különben egyedtértek a 21:10 válaszolóval én sem értettem a kérdező komentjeit, pedig többször elolvastam. Csak sejtem mit akart írni..:)
2009. nov. 8. 11:24
 18/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a hivatalos európai influenza jelentés, nem pedig ilyen-olyan blogokról összeszedett sz@r. Mindenki megnézheti, levonhatja magának a tanulságokat, és annak megfelelően eldöntheti, oltatja-e magát, vagy nem.

2009. nov. 8. 11:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Bocsánat, a helyes link:

[link]

2009. nov. 8. 11:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Én beadattam két hete és az egész család is megkapta, ugyanúgy, mint 10 éve minden járvány ellen. Nálunk a 80 éves nagymamáin is megkapták. Semmi mellékhatását nem éreztük.

Sőt nyugodtabban járok-kelek a városban, hogy nem hozom haza. Sőt a normál influenza oltást is akkor kaptam meg.

Pici babám van és féltem, hogy nehogy megkapja.

Üdv

2009. nov. 10. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!