Mi a véleményetek a H1N1 vakcináról? Remélem senki nem adatta be, legalább a gyermekének.

Szia!
Nem adattam be neki, mert nagyon pici hozzá. De ha szabad kérdezni, akkor tudsz valamit?:)

Pár nappal ezelőtt még tapasztalatlan voltam, de egy nap a gyermekeimröl kellett döntsek és mivel imádom nagyon megijedtem. A fiam a nyílatkozatbol cd-t vágott ez egy jel volt. Másnap az összes nettet végig néztem és nemet mondtam az oltásra. egy közeli ismerősünk kidobálta a gyógyszertárból a vakcinát mert ők nem járulnak hozzá a .....
Olvasátok el a beteg tájékoztatot,hogy mit okoz az oltás, na jo 100000- ből 1 de igaz, én nem kérem, nem kockáztatok.Az oltás nem jó, nem tesztelték, rajtunk fogják. Rengeteget írnék de 2 drága gyermekem van és nézzetek utánna. Mellékhatás, 1976 pl. most is az. Egy influenzás és 555 ezer nyomorék, 45 ezer halott. Oltástol!!!!!!!!!!!

Az a véleményem róla, mint eddig is. Teszteletlen valami, ami ki tudja milyen mellékhatásokat okoz majd a későbbiekben. Nem adattam be magunknak, kisfiam 5 hónapos, neki nem is lehetne.
Azokat is megértem, akik beadatják. Sokan vagyunk bizonytalanok, ki így, ki úgy dönt. Mindenkinek a saját felelőssége.
Nem bántom akik beadatták, hisz az 10000000-böl 1 a fiam a 15 hónapos oltás mellékhatásai. Dokinő!!!!!! 100000-ből 1.Sajnálom!!!!!!!
A lényeg ne adassátok be, nem hat, nem is az az influenza,És ha elkapja? Immunitást szerez! Ez baj? Ennél erősebb vírusok jönnek majd és a szervezet le kel tudja győzni! De hogyan ,a a verébre ágyúgolyóval lövünk?

17.26. Te unintelligens .....
Hogy jössz ahhoz h bárkit lePARASZTozz??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!