Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mikor és mennyit alszik...

Kinek mikor és mennyit alszik 11-12 hónapos babája?

Figyelt kérdés
Az enyém nappal össze-vissza. Estét (ezt is más időpontokban) végig alussza. Csak kíváncsi lennék , hogy lehetne-e másképp.
2013. szept. 27. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ebéd után 1,5-2 (max. 2,5) órát, és este 9-től reggel 9-ig alszik, 1-2 ébredéssel. 13 hónapos most, de 9 hónapos kora óta így (ennyit) alszik.
2013. szept. 27. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

Azért szerintem ilyen idősen már gáz, ha összevissza alszik a gyerek, mégse egy újszülöttről beszélünk.

Sok baba napi 1-et alszik, sok baba még napi 2-t (de. és du.) és persze az éjjel (valaki ébredezik közben).

De a rendszernek meg kéne hogy legyen (szerintem).

3 gyerekem van.

2013. szept. 27. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Most 15 hónapos kisfiam, de 10 hónapos korától fél 10- 11, illetve du 3- fél 5, este fél 9- reggel kb 7-ig alszik, aludt.

Egyébként szerintem is valahogy rendszert kellene vinni a napjaiba. Apránként próbáld hozzá szoktatni.

Az beállt, hogy mi mi után következik? Pl mi mindig mesélünk alvás előtt, és csak alváskor kap cumit, hozom a könyvet , cumit, ölembe ül, mese után mondom, hogy megyünk tentézni, és már fekszik is el, tudja, hogy most van alvás idő.

2013. szept. 27. 21:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát hiába olvasnék meg nyomnám a szájába a cumit, hogy alvás idő van, ha nem álmos nem alszik. viszont ha elálmosodik akkor simán elalszik.
2013. szept. 28. 11:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor mi a problémád?

Tapasztalatokat kértél, azt írtam.

Nálunk meg van a rutin, nálatok nincs, ezért alszik úgy nálatok ahogy.

Persze érdekes lenne, ha benyomnád a cumit a szájába és aludna egyből:) akkor szabadalmaztatnám:):):

2013. szept. 28. 11:48
 16/16 A kérdező kommentje:

Igen, azt kértem kinek hogy működik, csak mivel írtad hogy mese, meg alvás elötti rituálék. Nálunk nincsennek, mert nem tudom mikor lesz álmos.

Igazán köszi a te tapasztalatodat is :).

2013. szept. 29. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!