Kinek mikor és mennyit alszik 11-12 hónapos babája?
Azért szerintem ilyen idősen már gáz, ha összevissza alszik a gyerek, mégse egy újszülöttről beszélünk.
Sok baba napi 1-et alszik, sok baba még napi 2-t (de. és du.) és persze az éjjel (valaki ébredezik közben).
De a rendszernek meg kéne hogy legyen (szerintem).
3 gyerekem van.
Most 15 hónapos kisfiam, de 10 hónapos korától fél 10- 11, illetve du 3- fél 5, este fél 9- reggel kb 7-ig alszik, aludt.
Egyébként szerintem is valahogy rendszert kellene vinni a napjaiba. Apránként próbáld hozzá szoktatni.
Az beállt, hogy mi mi után következik? Pl mi mindig mesélünk alvás előtt, és csak alváskor kap cumit, hozom a könyvet , cumit, ölembe ül, mese után mondom, hogy megyünk tentézni, és már fekszik is el, tudja, hogy most van alvás idő.
Akkor mi a problémád?
Tapasztalatokat kértél, azt írtam.
Nálunk meg van a rutin, nálatok nincs, ezért alszik úgy nálatok ahogy.
Persze érdekes lenne, ha benyomnád a cumit a szájába és aludna egyből:) akkor szabadalmaztatnám:):):
Igen, azt kértem kinek hogy működik, csak mivel írtad hogy mese, meg alvás elötti rituálék. Nálunk nincsennek, mert nem tudom mikor lesz álmos.
Igazán köszi a te tapasztalatodat is :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!