Van itt olyan anyuka akinek el kellet utaznia mikor még a babája pár hetes volt?
Figyelt kérdés
Kislányom egy hónapos, el kell utaznom 4 napra, Nagyon fog hiányozni még a gondolattól is le kezd könnyezni a szemem:( De még jobban zavar az hogy mi lesz ha én fogok neki nagyon hiányozni és nem fog e miatt tudni aludni stb:( Van valamilyen praktika, hogyan tudnám magamat pótolni??2013. júl. 30. 10:36
1/35 anonim válasza:
Nem tudod magaddal vinni? Valaki elkísérne és úgy magaddal vinni? Ez az időszak a babáról kellene, hogy szóljon, semmi utazásnak nem lenne szabad közbe szólnia, nagyon sajnállak. Esetleg néhány ruhádat alá tehetik naponta, hogy érezze az illatodat (használt ruhát is nyugodtan, mert igazi anya szaga annak van). Tejecskét fagyassz le neki, mert azt is biztosan fogja hiányolni. Huu én biztosan nem tudnám 4 napra itthon hagyni. Még 2 órára sem hagyom itthon.
2/35 anonim válasza:
Sztem nincs olyan ok amiért itthon kéne hagyni!! Próbáld meg magaddal vinni. Nem anyatejes??
3/35 anonim válasza:
Amikor öcsém 8 hetes volt, anyukáméknak el kellett utazniuk külföldre egy családi tragédia miatt. Nagymamám volt velünk, nem volt semmi gond. Bár nálunk a mama a szomszédban lakott, naponta találkoztunk, sokat segített a mindennapokban is.
4/35 anonim válasza:
Igen de csak egy napra vizsgázni 6 hetes volt,szépen lefejtem neki egésznapra való tejet,és anyukám vigyázott rá.nem volt semmi baja,ha attól félsz hiányzol neki akkor egy ruhádat ami rajtad volt tedd be az ágyába.
5/35 A kérdező kommentje:
Kislányom már 2 hetes kora óta nem szopik sajnos:(
A férjem meg lepett egy nyaralással, ami már ki is van fizetve,Egyetlen lehetőségünk lenne hogy most el mennyünk, mert később a munka és az anyagiak miatt sem tehetnénk meg:(A baba nagymamával maradna. Szerintetek rossz anya lennék ha el mennék nélküle:(((
2013. júl. 30. 11:18
6/35 anonim válasza:
Nem mondom, hogy rossz anya lennél, de én biztos nem tenném. Nem is értem a férjed. Gondolom nem 10 hónapja foglalta le az utazást.
Ez az időszak nagyon fontos, egy gyereknek ilyenkor szüksége van az anyukájára. Pár órára, fél napra elmenni egy dolog, de 4 napra szerintem sok.
7/35 anonim válasza:
Amúgy miért nem viszitek magatokkal?
8/35 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a babának,és ne vigyék magukkal mert gondolom pihenni szeretnének,baba mellett meg nem lehet
9/35 anonim válasza:
Nem vagyok ősanya de a lànyom annyira pici volt akkor hogy pàr òràra se hagytam magàra...Magammal vinnèm..hiànyozni fogsz neki..bocs hogy ezt mibdom de egy nyaralàs miatt??
10/35 A kérdező kommentje:
Én rohadt sz--rul érzem magam most:( Bocsánat a kifejezésért, félek attól is hogy amiért el megyek megfognak szólni, mert a férjem családja elég zavaros, mindig csak a hibákat keresik bennem:((((
2013. júl. 30. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!